Ultima actualizare: azi, 14:18

Locale

Exercițiu de alarmare pentru un atac aerian, la Satu Mare

sirena alarmaPrimarul municipiului Satu Mare, Dr.Coica Costel, aduce la cunoştinţă publică faptul că în data de 25.09.2014 ,începând cu ora 11:00, pe raza municipiului Satu Mare, va avea loc exerciţiul de alarmare publică pe timp de zi ca urmare a unui atac aerian. Exerciţiul este condus de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. 

Scopul exerciţiului este de pregătire a populaţiei şi angajaţilor cu privire la activităţile ce se desfăşoară de către aceştia la declanşarea semnalelor de alarmare publică;
La transmiterea semnalului de „alarmă aeriană” (15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele populaţia aflată pe stradă încetează orice activitate, se adăposteşte în subsoluri, adăposturi amenajate, ganguri, pasaje, s-au la parterul blocurilor, fără să intre în panică; persoanele aflate la volan opresc autovehiculul pe partea dreaptă respectând indicaţiile agenţilor de circulaţie şi a organelor specializate; persoanele aflate la locul de muncă încetează orice activitate şi se adăpostesc.
La transmiterea semnalului de „încetarea alarmei” (sunet continuu cu durata de 2 minute) se reiau activităţile normale.
Sursa: Primăria Satu Mare

Un comentariu

  1. bibi Răspunde

    oare la drexi se va opri orice fel de activitate sau “Statul Independent Dräxlmaier Satu mare” nu respecta legile lumii? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.