Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

Anunț Consiliul Județean – achiziție sistem detector de incendiu

stema judet satumareJUDEŢUL SATU MARE,

prin CONSILIUL JUDEŢEAN SATU MARE,

cu sediul în Municipiul Satu Mare, P-ţa 25 Octombrie nr. 1, jud. Satu Mare,

În temeiul prevederilor art. 19 din O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare,

Solicităm ofertă de preţ pentru achiziţionarea unei centrale şi a serviciilor de mentenanţă aferente, pentru: sistem detector de incendiu şi semnalizarea începutului de incendiu, repetor adresabil digital, la sediul Palatului Administrativ Satu Mare.

Oferta de preţ va fi depusă în plic închis pe care se va menţiona “achiziţie sistem detector de incendiu, până la data de 10.10.2014, ora 16:00, la registratura Consiliului Judeţean Satu Mare. 

Invităm potenţialii ofertanţi să studieze în prealabil instalaţia existentă la sediul Palatului Administrativ Satu Mare, în vederea întocmirii unei oferte tehnice corespunzătoare.

Persoană de contact: Liboteanu Cristian, tel.: 0261-805158.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Exercițiu de alarmare pentru un atac aerian, la Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, Dr.Coica Costel, aduce la cunoştinţă publică faptul că în data de 25.09.2014 ,începând cu ora 11:00,...

Închide