Ultima actualizare: azi, 15:05
Publicitate

GAL Zona Sătmarului: Apel de prelungire a termenului de depunere proiecte pe măsura 421

apel prelungire 421Asociația de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului anunță lansarea în perioada 01.08.2014 – 01.09.2014*  primei sesiuni de cereri de proiecte pe anul 2014 pentru Măsura 421 „Implementarea proiectelor de cooperare”, prezentată mai jos.

Data lansării apelului de selecție: 01 august 2014 Data limită de depunere a proiectelor: 01 septembrie 2014, ora 14.00

Depunerea proiectelor pentru Măsura 421 se va face la sediul Asociației de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului (numit în continuare GAL), Micula, str. Principală nr. 293, jud. Satu Mare, în intervalul orar 09.00 – 14.00

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura 421 sunt: Grupuri de Acţiune Locală beneficiare ale Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului” care au încheiat contract de finanțare cu APDRP în cadrul acestei submăsuri; Alte persoane juridice organizate în conformitate cu abordarea LEADER care își desfășoară activitatea pe teritoriul unui Grup de Acțiune Locală beneficiar al Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului”, care are încheiat contract de finanțare cu APDRP în cadrul acestei sub-măsuri.

Fondurile disponibile pentru Măsura 421 sunt de 40.000 euro Suma minimă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este de 5.000 euro, Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 40.000 euro

SESIUNEA DE PRIMIRE A CERERILOR DE PROIECTE AFERENTĂ MĂSURII 421 SE PRELUNGEŞTE PÂNĂ LA DATA DE 30.09.2014, ORA 12.00

Verificarea conformității și eligibilității Cererii de finanțare sunt realizate de către experții GAL. Solicitantul de finanțare trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent Măsurii 421 din PNDR, disponibil pe site-ul Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit ( www.apdrp.ro ) şi site-ul GAL-ului ( www.galzonasatmarului.ro ) cu mențiunea că vor fi eligibile acele proiecte care vor fi implementate pe cuprinsul teritoriului aferent Grupului de Acțiune Locală Zona Sătmarului.   

Selecția proiectelor se realizează la nivelul GAL de către Comitetul de Selecție format din 7 membrii. Comitetul de selecție trebuie să se asigure de faptul că proiectul ce urmează a primi finanțare se regăsește în obiectivele propuse în Planul de dezvoltare locală GAL Zona Sătmarului și se încadrează în planul financiar al GAL.

Documentele justificative pe care trebuie să le depună solicitantul odată cu depunerea proiectului sunt menționate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent Măsurii 421 din PNDR, disponibil pe site-ul Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (www.apdrp.ro) cu mențiunea că solicitanții ce depun proiecte care prevăd lucrări de construcții și/sau montaj sunt obligați să atașeze la Cererea de finanțare și Proiectul Tehnic.

Solicitați informații detaliate: Asociația de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului,

Micula, str. Principală nr. 293, jud. Satu Mare, tel/fax: 0261-828542

e-mail:[email protected], [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Publicitate
GAL Zona Sătmarului prelungeşte termenul de depunere a proiectelor pe măsura 421

Asociația de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului anunță prelungirea primei sesiuni de cereri de proiecte pe anul 2014,...

Închide