Ultima actualizare: azi, 14:16
Locale

Grevă la Tarom. Cursa Bucureşti – Satu Mare nu a mai decolat

aeroport Satu MareMai multe curse interne Tarom care urmau sa decoleze astazi din Bucuresti spre Cluj-Napoca, Baia Mare și Oradea au fost anulate, potrivit companiei aeriene.

Mai multe curse interne Tarom care urmau sa decoleze astazi din Bucuresti spre Cluj-Napoca, Baia Mare și Oradea au fost anulate din cauza unei actiuni spontane a pilotilor Tarom care zboară pe avioane ATR, aeronavele utilizate pentru cursele interne, scrie realitatea.net.
Totodata zborurile Tarom spre Madrid si Barcelona inregistreaza mici intarzieri din cauza acestor actiuni spontane a caror motivare inca nu este clarificata, a precizat pentru RRA șefa Departamentului comunicare Tarom, Georgeta Dinu.
Până acum, au fost anulate cursele Tarom din Bucureşti spre Cluj (ora 7.30), Satu Mare (7.55), Baia Mare (7.55) şi Oradea (8.00).
De asemenea, au fost anulate curse cu destinaţia Bucureşti de la Târgu Mureş (7.00), Sofia (7.05), Iaşi (7.10), Chişinău (7.15), Baia Mare (11.05) şi Oradea (11.10), se arată pe site-ul Aeroportului “Henri Coandă”.
Potrivit reprezentanţilor Tarom, celelalte zboruri se desfăşoară conform programului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.