Ultima actualizare: ieri, 22:49
DRM
Locale

O firmă din Medieșu Aurit oferă zeci de locuri de muncă

prefecturaViceprimarul comunei Medieşu-Aurit, Radu Iancu şi directorul unei societăţi care produce mobilier tapiţat pentru export, Michaela Leiner au solicitat sprijinul instituţional al prefectului judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram pentru a reuşi completarea echipei de muncitori. Solicitarea vine în contextul în care la audienţele săptămânale de la nivelul Instituţiei Prefectului se prezintă nenumărate persoane care au nevoie de un loc de muncă.

Societatea cu capital german, cu sediul în comuna Medieşu-Aurit oferă zeci de locuri de muncă atât pentru muncitori calificaţi cât şi pentru cei necalificaţi. Conducerea societăţii a anunţat că oferă salarizare atractivă în funcţie de productivitate şi realizări personale, bonuri de masă şi diferite premii. Transportul către şi de la sediul firmei este asigurat de societate pentru angajaţii cu domiciliul în Satu Mare, Iojib, Livada, Apa şi Odoreu.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Anunţuri lichidări Judiciare Comcas LJ 2000 SPRL

COMCAS LJ 2000 SPRL SATU MARE                                                      03.09.2014      STR. IOAN SLAVICI NR.13, 440042                         RSP-0111; CIF RO 20570987;                     ...

Închide