Ultima actualizare: ieri, 21:43
Locale

Sătmăreanca Iulia Ferchiu l-a pus la pământ pe Tudor Chirilă

vocea-romaniei-sezonul-4-oana-iulia-ferchiu-auditii-pe-nevazute_1Satmareanca Oana Iulia Ferchiu si-a dorit de mica sa fie cantareata, insa atunci cand a trebuit sa aleaga o facultate, tanara a ales dreptul. Dupa doi ani, insa, Oana a realizat ca trebuie sa-si urmeze visul, asa ca s-a angajat chelnerita si a dat la Conservator, unde a fost acceptata.

“Toata ziua ascult muzica, de dimineata pana seara. Nu pot sa fac altceva. Parintii mei s-au bucurat cand le-am spus ca am intrat la Conservator”, a povestit Oana.
Increzatoare si hotarata sa-si arate talentul, tanara a urcat pe scena de la “Vocea Romaniei” cu o melodia “Summertime”, a Ellei Fitzgerald, care i-a pus perfect in valoare vocea si l-a pus la pamant pe Tudor Chirila, la propriu.
Smiley, Marius Moga si Loredana au intors si ei scaunele, fascinati de vocea Oanei. “Ai mancat multa miere cand erai mica, de acolo ti se trage vocea asta caramelizata. Daca l-ai pus si pe Tudor la pamant…el cade greu, sa stii. Ai o voce care mangaie suflete”, i-a spus Moga.
Tudor Chirila a intuit ca Oana a mostenit pasiunea pentru muzica jazz de la parintii sai, mai exact de la tata, iar tanara in varsta de 21 de ani si-a urmat instinctul si a ales sa mearga mai departe in echipa lui Tudor.
“Nu as putea sa fiu mai sincer decat sa-ti spun ca te vreau foarte mult in echipa mea. Simtim la fel si cred ca avem o energie comuna”, a concluzionat antrenorul.

Înregistrarea o puteţi urmări aici.

Sursa: Vocea Romaniei

2 comentarii

  1. Strimbei Roxana Răspunde

    un video?

  2. Strimbei Roxana Răspunde

    un video?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Grevă japoneză în Teatrul de Nord. Actorii, revoltați pe primarul ”dottore Coica”

Angajații Teatrului de Nord Satu Mare se află în grevă japoneză nemulțumiți de faptul că nu și-au primit salariile aferente...

Închide