Ultima actualizare: azi, 19:50
Locale

Viceprimarul din Medieşu Aurit, declarat incompatibil

22607Viceprimarul comunei Medieşu Aurit, Radu Mihai Iancu, a fost delcarat incompatibil de căte Agenţia Naţională de Integritate, pe motiv că ar fi ocupat în acelaşi timp şi funcţia de administrator al unei societăţi comerciale.

Potrivit ANI, Radu Mihai Iancu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 23 iunie 2012 – 27 septembrie 2013, întrucât, simultan cu funcția de viceprimar, a deținut și funcția de administrator al unei societăți comerciale, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

„Persoana […] față de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică […]  pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”, precizează ANI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Locuitorii din Micro 15 dorm pe înjurăturile de pe terenul de fotbal VIDEO

Locuitorii cartierului Micro 15, din apropierea școlii Bălcescu – Petofi, se plâng că sunt deranjați seară de seară de zgomotele...

Închide