Ultima actualizare: azi, 12:52
Locale

ACR-RIDER’S Satu Mare, locul 6 la Campionatul Est European CEC ORI CUP 2014

IMG_0580small-1Echipajul 909 ACR-RIDER’S Satu Mare a obținut cel mai bun rezultat al unui echipaj român din ultimii 10 ani la competiția Est Europeană CEC ORI CUP 2014, raliuri de orientare și îndemânare.

La sfârșitul săptămânii trecute în perioada 10 – 12 octombrie 2014, în Slovacia lângă munții Tatra, în jurul localității Spisska Bela au avut loc etapele 7 și 8 din cadrul Campionatului Est European CEC ORI CUP 2014.

În concurs s-au înscris 27 de echipaje din cele cinci țări participante, România, Cehia, Ungaria, Polonia și Slovacia. România a fost reprezentată de patru echipaje, un echipaj din Brăila și Timișoara și două echipaje din Satu Mare.

La finalul competiției, echipajul 909 ACR-RIDER’S Satu Mare format din Seletye David – pilot și Seletye Norbert -copilot, a ocupat locul 6. General, această performanță este una de excepție și neatinsă de niciun echipaj din Romania în ultimii zece ani.

De asemenea, în cadrul competiției, la fel ca la etapele din România organizate în Satu Mare, au existat trei competiții diferite la care tot acest echipaj și-a mai adjudecat încă două clasări foarte bune, și anume locul I (din 27) la FUNNY FULL STAGE și locul V la Cupa MEMORIALA S. RUSINAKA.

 Sursa: ACR Satu Mare

2 comentarii

  1. cu rozeta rupta-n dos Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.