Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Baschet: CSM Satu Mare – „U” Cluj-Napoca 80-57

Baschet1Echipa de baschet a CSM Satu Mare a învins ieri, 12 octombrie, fără probleme Universitatea Cluj-Napoca, într-un meci ce a contat pentru etapa a IV-a a Ligii Naţionale la baschet feminin. Partida s-a jucat în Sala de sport a LPS Satu Mare, cu începere de la ora 18:00. Meciul a fost arbitrat de Cristian Trofim şi Mihai Szilagyi, iar în calitate de observator a fost desemnat Radu Burcezan.

Dacă primele două sferturi au fost câştigate categoric de elevele lui Adriana Pricop, repriza secundă a fost una mult mai echilibrată. Astfel, în primul sfert, sătmărencele au reuşit să se impună cu scorul de 20-7, iar în sfertul al doilea au trecut de clujence cu scorul de 24 la 13.

Repriza secundă a fost una mai echilibrată. La sfârşitul celui de-al treilea sfert, tabela de marcaj arăta scorul de 23 la 22. Ultimul sfert le-a aparţinut clujencelor, reuşind să se impună cu 13 la 15.

Cea mai bună marcatoare de la CSM Satu Mare a fost Andreea Orosz cu 29 de puncte. Pentru gruparea sătmăreană au mai marcat: Toccara Ross (17 puncte), Ashley Adams (12 puncte), Eniko Laza (8 puncte), Flavia Ferenczi (6 puncte), Marija Radovic (4 puncte), Bianca Voica (3 puncte) şi Luminiţa Manta (1 punct).

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va evolua la Târgovişte. Meciul este programat pe data de 18 octombrie.

Sursa: CSM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.