Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Andreea Paul: Tunul dat de către Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, echivalează cu 1,6 milioane pensii

Andreea PaulTunul dat în dosarul retrocedărilor de către Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, și camarila PSD echivalează cu 1,6 milioane pensii medii sau cu 1,5 milioane salarii minime sau cu 800 mii salarii medii nete sau cu 32 milioane alocații pentru copii. Un român trebuie să lucreze peste 67 de mii ore ca să câștige cât socrul lui Ponta. 

Nu am văzut însă obrăznicie mai mare decât a celor îmbogățiți peste noapte. Tot ei sunt, de obicei, lăudăroșii care nu fac de fapt nimic, mincinoșii care plâng pe umerii săracilor. Exact ei sunt cei care cultivă cumetria și hoția în vârful statului, delirul de personalitate și eroismul televizat. Pe scurt, șmecheria lui Ponta. 
Mai nou, instituțiile și companiile publice participă la propagarea minciunii. Prin Poșta Română sunt distribuite odată cu taloanele de pensie și pliantele mincinoase ale șmecherului Ponta. Mint cum că am tăiat pensiile, deși pensiile nu au fost tăiate. Mint că vom tăia pensiile, deși Iohannis a spus explicit că pensiile vor crește prin locuri de muncă mai multe, nu cu promisiuni mincinoase electorale. Nimeni nu va putea tăia vreodată pensiile datorită deciziei Curții Constituționale care interzice acest lucru. 

Ponta nu spune adevărul că sub guvernarea PDL pensia medie a crescut cu 100 de lei, iar sub guvernarea Ponta doar cu 70 de lei. Nici că pensiile cresc datorită legii de indexare a pensiilor (cu creșterea prețurilor și cu jumătate din creșterea salariului mediu real pe economie), dată tot de PDL.

Andreea PAUL

Prim-vicepreședinte PDL,
Alianța Creștin-Liberală (PNL+PDL)
Deputat de Tara Oasului, Satu Mare
Lector univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

12 comentarii

  1. Dana Răspunde

    Apoi “domna” Voss… du-te culca-te …esti obosita… ne vedem dupa alegeri… 🙂

  2. osanca Răspunde

    Andrea ??? Il sustii in campanie pe cel care a facut trafic cu copii ??? Rusine sa-ti fie !!! Si vii cu nerusinare sa ne vorbesti de famile ??? Ratato !!!

  3. Sandu Răspunde

    Stimata doamnă,
    Este păcat că o femeie frumoasă și deșteaptă ca dumnevoastră își foloseste calitatile in slujba celui mai nenorocit regim care a asuprit România. Ca și colegii dvs, încercați ( fără succes ) să induceti ideea că social-democrația este un fel de vină, de culpă comună a tuturor celor care nu vă împărtășesc convingerile. Eu cred că este o încercare de a vă ascunde faptele, căci în cazul unei schimbări de doctrină la nivelul cel mai înalt in stat, mulți colegi de-ai dvs.vor avea de justificat averi, fapte, infracțiuni. Nu veți reuși, căci găleata nu mai pare să fie suficientă pentru un vot…iar candidatul dvs.vă reprezintă perfect. Jocul politic al PDL e vizibil de pe Lună, iar românii s-au mai deșteptat.

  4. Reformatorul Răspunde

    Iohannis,un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!!!!!

  5. EU Răspunde

    vad ca cu toate ca PSD au furat si distrus tara aceasta tot mai sunt fanatici care cred in ei ,dar de fapt vorba aia cine se seamana se aduna
    toata lumea se intreaba de unde are Iohanis 6 case ,dar nimeni nu se intreaba De unde are PONTEL CU Daciana 7 case la doar numai 40 ani????????

  6. DNA Răspunde

    BREAKING NEWS !!!!
    Sediul central PSD a fost mutat de cateva zile in sediul DNA !!!

  7. blonda si lucrul bine facut (furat)) Răspunde

    citeste ………ziarulring.ro/ Secretele” Andreei Paul (Vass): firma părinţilor – ajutor de la stat, cumnatul – fonduri europene =====+++++ afacerile sotului si ale surorii consilierei lui boc cel mare cu STATUL!!!!!

  8. dana sarmana Răspunde

    draga dana BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PANARAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA sluga lui silaghi puscariasu stef curvarul babut hotul sulea cretinul

  9. Zamfiroiu Spiridon Răspunde

    100 lei in 4 ani , 70 lei in cati ?

  10. Cocojumbo Răspunde

    Va dati seama ce fel de oameni ies de la ASE daca se aplica logica acestei persoane? De ce nu spune nimeni de afacerile dubioase pe care le-a avut d-na si sotul. Chiar nu va mai aduceti aminte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.