Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Caritas Satu Mare mulțumește participanților la acțiunea “Un milion de stele”

logo caritasVremea ploioasă din ziua acțiunii de solidaritate “Un milion de stele” de anul acesta a cam influențat numărul participanților la acest eveniment, însă nu și entuziasmul și bunăvoința celor care au dorit să ajute.

Prin acțiunea organizată de Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare în cele patru locații, Satu Mare, Carei, Sighetu Marmației și Baia Mare s-a strâns suma de aproximativ 3700 lei. La evenimentul din acest an au participat în jur de 500 de persoane.

Pe această cale Organizația Caritas muțumește tuturor participanților, colaboratorilor, partenerilor, voluntarilor, colegilor, cântăreților, presei și tuturor persoanelor care au contribuit în mod direct sau indirect la realizarea celei mai ample acțiuni de solidaritate.

Ajutorul dvs. va fi de mare folos pentru cei nevoiași, iar banii strânși din donații vor ajunge la familiile sprijinite de Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare.  

Vă mulțumim că în ciuda dificultăților apărute, în final am reușit să ne unim forțele și să ajutăm împreună persoanele aflate în dificultate pentru că în final, acest lucru este cel mai important!”, se arată într-un comunicat de presă al organizației Caritas Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.