Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Bartincki Attila a cucerit două medalii de bronz la Campionatul Național de Karate

Bartincki AttilaCampionatul Național de Karate – mini cadeți, cadeți, U 21, organizat de Federația Română de Karate, afiliată la WORLD KARATE FEDERATION, a fost găzduită, sâmbătă 18 octombrie, de Sala Polivalentă din București, unde peste 230 de sportivi de la 30 de cluburi au luptat pentru medaliile de Campioni Naționali.

Bartincki Attila, însoțit de domnul vicepreședinte Bartincki Lajos, a reprezentat cu onoare clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei și a  cucerit două medalii de bronz, la proba de Kata U21, respectiv la proba de Kumite U21 – 62 kg. Aceste medalii sunt foarte valoroase, contând in punctajul de calificare la Campionatul Mondial WKF.

Președintele clubului careian, dr. Fazekas György, dorește să-i îndemne pe toți cei care doresc să practice acest sport, să devină mult mai cumpătați, să învețe cum să-și mărească capacitatea de concentrare, să fie mai sănătoși, să vină la clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, luni, miercuri și joi de la orele 18:00, în sala de sport a Școlii Generale numărul 3.

”Mai bine zilnic, două ore de sport, decât două ore în fața calculatorului”

2 comentarii

  1. György Fazekas Răspunde

    Felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.