Ultima actualizare: azi, 22:01
Locale

Îl votăm pe Tăriceanu, că-i om de bdizuială

3Membrii caravanei electorale a lui Călin Popescu Tăriceanu, în frunte cu Claudiu Sulea, unul din liderii Partidului Liberal Reformator Satu Mare, au rezervat ziua de luni, 20 octombrie 2014, întâlnirii cu oșenii aflați în număr mare, la târgul de la Călinești Oaș.

Cei peste 600 de oameni veniți la târg, au primit cu simpatie mesajele candidatului prezidențial Tăriceanu și și-au exprimat speranța că, odată ajuns la Cotroceni, acesta va ști, fără doar și poate, ce are de făcut.

S-a vorbit despre anii în care Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat în fruntea Guvernului, perioadă prosperă pentru întreg neamul românesc, fiind întâiul prim ministru liberal de după 1989 și cu siguranță că tot dânsul va fi și întâiul președinte liberal al României.

”Aici la târg, noi ne mai târguim, că de aia îi târg și la urmă bem aldămașul. No, dară cu candidatura lui Tăriceanu, nu ne târguim deloc!  Îl votăm și gata, că a făcut tare multe lucruri bune pentru mulți, iară oamenii nu au cum să uite vremurile acelea, și a mai fa, numai să ajungă președinte.

Noi îl votăm pe Tăriceanu că-i om de bdizuială!” a mărturisit Vasile Surd din satul Coca.

Membrii caravanei au împărțit materiale electorale ale candidatului Călin Popescu Tăriceanu, care au fost primite cu vădit interes de toți cei prezenți.

Sursa: PLR Satu Mare

 

13 comentarii

 1. Hadrian Răspunde

  Angajatii de la Consiliul Judetean, impreuna cu cei de la Spital si Aeroport, fac campanie elctorala pentru PLR, partidul ce nu exista inregistrat de drept. Frumos, domnule Stef! Mai bine inchide institutiile din subordine si pune-i la treaba pe toti!Rusine PLR, Partidul Traseistilor Naivi! Asta mu-i normalitatea de care vorbeai, Adrian Stef!Sa nu insinuezi ca acei de la consiliu lucreaza in schimbul 3! Te cred in stare sa emiti asemenea aberatii!

 2. Moliceanu Răspunde

  Iohannis,un om al faptelor, nu al vorbelor goale,ca mine, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!

 3. Mihaita Răspunde

  Acest partid nu este inregistrat nicaieri ! Afemeiatul de Tariceanu candideaza independent !!! Sleahta de tradatori si oportunisti!

 4. ABSENT LA SERVICI?! Răspunde

  Unii dintre ei, daca nu toti ar tebui sa munceasca la institutiile bugetare unde au servici. Primesc salarii pentru zilele cand sunt in campanie electorala sau primesc si premii ca fac campanie in loc sa lucreze fiecare la locul lui de munca la stat (stat degeaba!!!). Ar trebui sesizati directorii de insitutii sa nu ii plateasca in zilele in care fac campanie, IN TIMPUL SERVICIULUI!

 5. KATI TEISTA Răspunde

  da oamenii din poze nu lucreaza la statul romin? ma stef o sa sa vezi ma gind te abandoneaza si SILAGHI dupa ce divortezi ………..o sa plingi in HOHOTE pervers ce esti…..NU TI RUSINE SA-L PLATESTI PE ELTON JHON ADICA FELICIAN POP DIN BANI PUBLICI SA SCRIE HIRTIA AIA IGENICA IN CARE ATACI PRIMARUL , BETIV CE ESTI HUUUUUUUUUUUUUUUU

 6. demon Răspunde

  oamenii sarmani isi vand voturile pentru o punga si 1kg de zahar. Jale

 7. satmarean Răspunde

  Niste naparci fara minte, traseisti politici, pupincuristi si oportunisti,masa de manevra, astia-s peleristii.

 8. Reformatorul Răspunde

  Mai peleristilor, ma bdizuiesc ca satmarenii nostri s-or trezi la realitate si nu v-or da voua voturile, unui partid aparut din tradatori.

 9. bdizuiesc?! Răspunde

  Bdizuiesc asta bag mana in foc ca e invenția lui Felician Pop! Punem pariu!!!au scris ca ar fi zis un cetățean.sigur cas da.cetățeanul cu foaia si pixul in fata, nicidecum cel de la târg!

 10. CRISTI Răspunde

  Eu il votez pe TARICEANU daca ne spune si noua cum a vindut INSULA SERPILOR SI TOT PATRIMONIU HOSDU,,acest om ar trebui sa fie acum la puscarie pentru tradare nationala nu candidat la presedentia ROMANIEI

 11. cristi sasu Răspunde

  eu votez pe oricine care ma scapa de puscarie, poate sa-mi garanteze cineva ca nu voi fi la puscarie??? va roogggggg

 12. LIBERal Răspunde

  Tariceanu a incercat sa distruga PNL!Merita dispretul liberalilor, nu altceva. S-a inconjurat de naparci si a format Partidul Traseistilor, PLR! Nimeni nu uita cum s-a dus cu jalba in protap la Ponta sa il bage in seama. Evident, Ponta l-a folosit, asa cum are obiceiul, si l-a facut sef la Senat, dorind ca prin acest gest sa-l determine sa distruga PNL. Din fericire, PNL a rezistat atacurilor furibunde, iar el si-a aratat cu adevarat fata, cea de oportunist, de traseist, nu de liberal.

 13. TOMI Răspunde

  Sulea si cu Stef mai au aproximativ 1,5 ani. In urma cu 5-6 ani Sulea purta scara pt Romtelecom iar peste 1,5 ani va purta pt Folda. Mare avansare ce sa mai zic. Bravo. De la salopeta albastra la salopeta albastra cu dunga albă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Karatistul Răzvan Tinca, campion mondial la competiția din Polonia

 Karateka de la CSM Satu Mare au cucerit cinci medalii la Campionatul Mondial WUKF ce a avut loc, în perioada...

Închide