Ultima actualizare: ieri, 21:49
Locale

Consilierii „şomeri” Maskulik şi Butka i-au dat replica primarului

butka, maskulikConsilierii UDMR Maskulik Csaba şi Butka Gergo i-au răspuns primarului Dorel Coica în şedinţa de Consiliu Local de astăzi, după ce au fost catalogaţi drept „şomeri”, consilieri fără activitate care „latră toată ziua”.

Chiar dacă primarul nu a făcut asemenea afirmaţii în şedinţă de consiliu, Maskulik a ţinut să facă aceste precizări pe motiv că i-au fost lezate „demnitatea, onoarea şi reputaţia personală”.

Consilierul a spus că nu este şomer, are declaraţii de avere  şi interese postate pe site-ul primăriei şi al ANI, deci se pot verifica aceste aspecte.

Mi s-a spus că trăiesc din 500 de lei, adică din banii de la Consiliul Local. Nu trăiesc din aceşti bani, se poate verifica şi pe site-ul ANI. Trebuie să spun public că  am fost evaluat de către ANI în mandatul trecut şi n-am fost declarat incompatibil, nu am fost declarat nici în conflict de interese penal”, a spus Maskulik.

Acesta susţine că este plătitor de taxe, de contribuţii la asigurări sociale iar activitatea sa de consilier local poate fi verificată în raportul pe care l-a depus la Primărie. Referitor la realizările de până acum, Maskulik a spus că 11 ani a lucrat o societate care a ajuns lider naţional în domeniu, după care cinci ani a fost director la altă firmă lider naţional.

Am fost aleşi să respectăm legea, hotărârile de consiliu, cetăţenii. Legea 393/2004 privind statutul aleşilor locali spune la un moment dat că libertatea de opinie şi de a acţiona în exercitarea mandatului alesului local este garantată. Acea metaforă sau personificare că sunt un câine care latră este o jignire personală, dar nu numai, se adresează întregii comunităţi care m-a ales pe mine”, a spus Maskulik.

El a mai precizat că nu este demn de a alege o cale a jignirii în public, recomandând colegilor să citească procedura etică în administraţia publică de pe site-ul ANFP.

Consilierul Gergo Butka a spus că edilul a avut un comportament nedemn de un primar de Satu Mare.

Puteam să atacăm şi noi, să spunem câteva lucruri interesante dar n-o s-o facem pentru că nu este stilul nostru. Eu personal m-am simţit foarte jignit deoarece lucrez din clasa a VIII-a la afacerea de familie şi alţii lucrează de când au carnet de partid”, a punctat Butka.

Consilierul PDL Cosmin Raţiu şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la modul în care a fost organizată Ziua Armatei la Satu Mare, adică „sub orice critică”, deoarece în timpul discursului premierului Victor Ponta muncitorii au montat polistiren pe blocul de pe Vasile Lucaciu. El consideră că premierului nu i-a fost acordat astfel o minimă decență, un minim confort, mai ales în timpul discursului.

49 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  s-ar bucura Dottore de-ar avea consilieri in PSD ca Masculic si Butka. doi oameni cu coloana vertebrala de care ii e frica si la PSD si la UDRM. ce echipa are Coica? colonelul ratat Rentea sau doctorul Roca ori vanzatorul de covoare Babutz? echipa care va duce Satmarul spre faliment

 2. cetatean sm Răspunde

  Dispari primarul Kojak cu gasca ta mafiota din conducerea orasului Satu Mare.Dorel Coica nu uita nu-o mai vrem pe faţa ta!!!

 3. hany Răspunde

  Ratiu l-a rupt din nou pr chel,dar fraierul de primar se ridica si pleaca .
  Ratiu a avut dreptate la Carei a fost o organizare de nota 10 iar in Satu Mare Coica ratatul s-a pisat pe proprii sefi de partid -O TIGANIE MARCA SUD.

 4. Anonim Răspunde

  Da,normal ca se lauda,domnu Maskulik cand ati cumparat pantaloni de la SECUIANA din incinta fostului hypermarket Real pe vremea lui Ilies,de ce nu ati platit din banii dumneavoastra?M-ati pus sa va fac factura,ba pe PRIMARIE dar si pe CONSILIUL JUDETEAN,MENTIONEZ CA COSTUL UNUI PERECHI DE PANTALONI ERA SI DE 250 RON,are dreptate domnul primar

  • Cetatean Răspunde

   Pana in 2010 angajatii Consiliului Judetean si al Primariei au primit bani de haine in valoare de 500 de lei pe trimestru, adica 2000 de lei pe an, indiferent de culoarea politica.

 5. Anonim Răspunde

  cetetean sm,mai bine inveti limba romana inainte sa scrii

 6. Mihai Răspunde

  In atentia d-lui consilier Butka Gergo, cu scuzele de rigoare pentru faptul ca nu am gasit o alta modalitate de a va semnala un aspect:
  Pe strada Octavian Goga din municipiu se continua lucrarile, oficial cele de instalare in subteran a cablurilor electrice. Totusi, se remarca cu ochiul liber faptul ca o serie de dulapuri metalice precum si fundatia stalpilor de iluminat sunt montate in mijlocul trotuarului, la o distanta de aproximativ 60 cm de fundatia caselor, lucrare care si in forma actuala face imposibila circulatia pietonilor, asta fara sa luam in calcul intentia evidenta de a defirsa zona si a construi ce-a de-a patra banda de circulatie – santier devenit obsesia primarului municipiului Satu Mare, probabil frustrat de faptul ca nu are sustinerea Consiliului Local in construirea unui canal Somes-Marea Neagra.

  Lasand la o parte gluma amara, va adresez rugamintea de a face public raportul inaintat de primarul Dorel la solicitarea Dvs. adresata in sedinta Consiliului Local, raport referitor la legalitatea lucrarilor incepute pe str. Octavian Goga, precum si efectuarea unei inspectii care sa constate starea de lucruri in privinta actualelor lucrari ce se efectueaza in zona.
  Cu multumiri,

  • Gergo Butka Răspunde

   Buna ziua, deși a fost dezbătută la ședința publică a Consiliului Local, nici până în ziua de astăzi nu am primit acel raport. Vom cere din nou să ne transmită atât consilierilor cât și cetățenilor Municipiului Satu Mare, este dreptul nostru și al Dumneavoastră de acces la informații publice. Cu stima, BG

   • iepurecosmin Răspunde

    De ce nu s-ar putea construi o pasarela in locul unde este trecerea de pietoni, pentru ca aici se incurca circulatia, fara sa se mai faca lucrarile care deloc nu sunt se pare, legale?

   • Mihai Răspunde

    Va multumesc domnule consilier, adresadu-va insa rugamintea de a analiza si modul de executare a lucrarilor actuale…stalpii plantati in mijlocul trotuarelor si cutiile cu echipamente la fel. Cu multumiri…

 7. leo Răspunde

  UDMRistii sint furiosi ca nu mai au ei banii ca pe vremea lui Ileys, asa ca il tot ataca pe Coica pe cu un subiect, ba cu altul. Cu olteanu nu pot face ce vor ei………!!!

  • escape Răspunde

   Bravo Leo, ai scris ceva super destept si misto….felicitari…pentru atata inteligenta imposibil sa nu fii si tu sudist 🙂

   • matroz Răspunde

    @escape:ce dracu aveti voi cu sudistii,nordistii si dracu mai stie ce-i in mintea voastra de handicapati.Dovedeste cat sunteti de exclusivisti.De unde d-zeu ati scos voi superioritatea unei singure natii in Ardeal.Macar de-ati fi o natie.Mai opriti-va si fiti blanzi,ca s-ar putea s-o luati pe cocoasa si de la sudisti si de la nordisti si de la ai vostri care va injura pe toate cararile !

    • escape Răspunde

     Matroz, alege macar un nickname de sudist/nordist. Am multe argumente dar nu are rost sa intru in discutie cu un om atat de inteligent cum esti matale, eu un handicapat…

     • matroz

      @escape:prostia recunoscuta e pe jumatate iertata-spune un proverb romanesc-nu cred ca in abecedarul tau e scris.Dar de-ai trecut de hopul asta musai sa-l stii.
      Eu dispus sa invat ,astept macar un argument din multele ce dau pe dinafara din tartacuta ta mandru ca esti singurul stiutor din satmar al adevarului.
      Hai maicuta da-ti drumul inteligentei…

    • escape Răspunde

     Specimenii ca tine nici nu vor sa vada realitatea. Sunteti platit/mangait pentru dezimformare si creare de conflict.

   • ianos Răspunde

    Escape, dar de ce credeti voi ca aveti dreptul ca-i jigniti pe cei ce sint sudisti??? e clar cit sinteti de corecti!!!!

 8. adi Răspunde

  Băiețașii UDMR deocamdată ciocul mic am văzut cu toții ce a făcut I leș la primărie.Coica are rezultate fata de voi.

 9. borbeli Răspunde

  Domnul Ratiu este omul lui I leș și e frustrat ca nu poate ajunge la nivelul lui Coica cu spitalul lui și nu are nici o treaba cu interesul comunitatii

 10. calin Răspunde

  COICA e singurul primar care a făcut ceva pentru acest oraș

 11. Ratiu Răspunde

  Cei doi consilieri sunt niște papagali care se baga în seama fără nici un rost Coica I și face treabaîn oraș și ăsta ai deranjează pe cei doi.

 12. ildy Răspunde

  Sa va fie rușine nu a ți făcut nimic ptr oraș decât v ați ocupat cu punerea în posesie a episcopiei Cu toate cladirile din centrul orașului .Domnule primar va felicit ptr tot ce ați făcut continuați tot așa sa nu se mai întoarcă administrația UDMR .

  • escape Răspunde

   Draga Ildy tin sa te informez, ca toate cladirile vechi, chiar daca nu sunt multe, au fost renovate in vremea administratiei UDMR, inclusiv fostul cinematograf Popular a primit finantare in vremea lui Ilyes. Din 2012 incoace o ingura cladire a fost renovat de noua conducere: sediul PSD. No comment !!!

 13. ion mateescu Răspunde

  Oltean,chel,cojac atâta este cultura noastră sa jignesc im dar nu spune nici unul dintrebuie postaci câte s au schimbat în oraș de doi ani.

 14. ghiuri Răspunde

  Domnul Ratiu mai scoate câte o perla sa nu doarmă în scaun în rest câinii latră caravana trece .Primarul nu ar trebui sa I bage în seama .

 15. valorica dan Răspunde

  Noua ne a făcut drumul spre satmarel dupa 20 de ani de ce sa l înjur?Noi ai mulțumim.

 16. ucu Răspunde

  UDMR= mafia retrocedării pentru Episcopie sa va fie rușine nu va interesează altceva ,domnilor consilieri gura n china ca nu are rost sa va puneți cu Coica sunteți prea mici.

  • eu Răspunde

   Binenteles se retrocedeaza ca era a EPISCOPIEI!!!! Sa luat de la ei, si sa dat inapoi.
   Daca cineva iti ia astazi casa, copiii tai nu au drept sa-si cere inapoi averea??? Mai bine taci din gura, ca ce sa construit in satu mare, sa construit de episcopie! Pune mina pe carte si invata!!!

 17. Adi Merca Răspunde

  Coica este o rusine pt administratie,un mincinos si un hot,nici nu merita pomenit in vreu comentariu ,o sa vedeti cate voturi v-a lua PSD-ul in municipiu.
  Dl dr Ratiu este mult peste Coica l-a calitatea serviciilor ,la eleganta si seriozitate spanul este compromis deja.
  DEMISIA COICA.

 18. jon Răspunde

  Domnule Merca v a plătit Ratiu sa îndrugati prostii acesta nu a făcut nimic pentru oraș nu.ai pentru el și Ilyes

 19. pasca ion Răspunde

  Domnul Merca adică Ratiu dumneavoastră în afară de gargara a ți făcut ceva ptr orașul Satu Mare? Sa va fie rușine ptr comportamentul de.

 20. Stef adrian Răspunde

  Niște idioți care înjură și jignesc fără scrupulei altceva nu au realizat în viața decât sa înjure.Domnule Coica succes în continuare

 21. Marcus Răspunde

  Suntem alături de Primar .strada Caragiale a fost de pământ în ultimii 24 de ani mulțumim primarului Coica ptr asfaltare.

 22. ion Răspunde

  Cei doi cățeluși UDMR sa l cheme pe Ghiula sa l întrebe Cum a dat 4 milioane euro pe groapă.Rușine UDMR.

 23. Gergo Butka Răspunde

  Comentatorii de serviciu au ajuns lângă calculator 🙂
  Postări în același stil la 07.30, 07.32, 07.35 și la 13.05, 13.09, 13.12, 13.15, 13.18
  Trei minute durează să copiați același texte de “felicitări domnului primar”?

  • Norick Răspunde

   Eu de mult il recomand la Portal sa fie limitat folosirea a mai multor nickname de pe o adresa IP…De limitarea caracterelor nici nu mai vorbesc…:-D

  • satmarean Răspunde

   Si din intamplare scriu toti “I leș” in loc de Ilyes 🙂

 24. pintea marin Răspunde

  coica muncinosul este un primar penbil care isi pierde credibilitatea ,rade lumea si cu fundul de el.

 25. matroz Răspunde

  Inspaimantator:au disparut ungurii dintre comentatori.Ce dracu s-o fi intamplat?Ca de plecat precis nu au mers de aici.Eu cred ca dr.Coica i-a romanizat.Bravo domn Doctor.Te votez in continuare!

 26. Norick Răspunde

  Striga tare @matroz daca iti frica singur… 😀

  • matroz Răspunde

   @norikule pe tine te chem in sprijin,ca-ntre prieteni.Nu prea de cine sa-mi fie frica daca au disparut ungurii!!!!

 27. Norick Răspunde

  O.K. Poti baza pe mine 😀

 28. szm Răspunde

  Il cunosc foarte bine pe unul dintre consilierii UDMR pe Szocs Peter mai mare ticalos in viata mea n-am intilnit. Oare UDMR Satu Mare nu e in stare sa-si puna consilieri oameni si nu canalii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.