Ultima actualizare: azi, 23:24
Locale

Schimbarea începe cu fiecare din noi. Votul tău contează, votul tău decide

_DSC2257_ppDuminică, 2 noiembrie, este ziua când vom da semnalul schimbării. Duminică, puterea nu se mai află în mâinile lor, ci în mâinile voastre. Pentru noi, pentru viitorul pe care ni-l vom construi împreună, pas cu pas, pentru România noastră şi a generaţiilor care vor urma.

Duminică, 2 noiembrie, vă chem să participăm împreună la schimbare, să luptăm pentru noi. Haideți să profităm de acest moment şi să nu îl ratăm!

Schimbarea începe cu fiecare din noi. Votul tău contează, votul tău decide.

“Dragii mei, duminică votăm. Ne alegem preşedintele şi este legitimă întrebarea: Despre ce sunt aceste alegeri ? (…) România noastră este a seniorilor care au muncit o viaţă întreagă în regimul trecut, dar şi în acest regim, iar societatea nu i-a răsplătit cum se cuvine. A lor este cea a corupţilor şi a găştilor din partid. Deci, vrem România lor sau România noastră? România lucrului bine făcut este România pe care v-o propun eu. O Românie de oameni normali, pentru oameni normali. (…) Un singur vot poate să facă diferenţa între lege şi hoţie, între fapte şi vorbe !.

Vreau să punem România pe picioare. Asta vreau eu. Să facem aceste lucruri împreună trebuie să mergem la vot. Încă de acum, de duminică, 2 noiembrie, trebuie să dăm semnalul schimbării ca votul dumneavoastră să conteze şi în 16 noiembrie, să avem România lucrului bine făcut. Mergeţi acasă şi vorbiţi cu prietenii, cu vecinii, cu rudele şi întrebaţi-i dacă le merge mai bine de când este Victor Ponta premier. Vă place România lui Victor Ponta? Spuneţi oamenilor că votul lor contează. Spuneţi oamenilor că dacă vor o altfel de Românie, să meargă la vot. Un vot. Un singur vot poate să facă diferenţa între lege şi hoţie, între fapte şi vorbe. Acest vot este al vostru. Votul este cea mai puternică armă a cetăţeanului în democraţie. Folosiţi-l!”

Vă mulţumesc tuturor că îmi sunteți alături.

Klaus Iohannis

Sursa: ACL Satu Mare

 

2 comentarii

  1. Reformatorul Răspunde

    Votez Iohannis! Iohannis este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!

  2. ioan Răspunde

    Votam Iohannis ca sa nu mai fim umiliti!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Consilierii „şomeri” Maskulik şi Butka i-au dat replica primarului

Consilierii UDMR Maskulik Csaba şi Butka Gergo i-au răspuns primarului Dorel Coica în şedinţa de Consiliu Local de astăzi, după...

Închide