Ultima actualizare: azi, 20:48
Locale

Consilierul Márti Sándor din Acâș îi indeamnă pe sătmăreni să îl voteze pe Tăriceanu

plr bDupă 14 ani în care a fost președintele filialei UDMR Acâș, consilierul local Márti Sándor a optat pentru Partidul Liberal Reformator, fiind convins că numai un partid care îl are drept candidat la președinție pe Călin Popescu Tăriceanu este capabil să asigure prosperitatea tuturor cetățenilor din România.

În perioada 2004-2008, cât a fost premier, Călin Popescu Tăriceanu a avut grijă ca viața românilor să fie tot mai bună. Consilierul Márti declară că s-a străduit să promoveze mai multe proiecte în beneficiul locuitorilor comunei, dar nu a avut parte de nici un fel de sprijin.

De abia după ce s-a alăturat PLR a simțit sprijinul președintelui Consiliului Județean Adrian Ștef, concretizat în reabilitarea căminului cultural din Acâș. Astfel Márti Sándor și-a dat seama că reprezentanții PLR sunt oameni de acțiune care își onorează întotdeauna promisiunile.

Márti Sándor îi indeamnă pe toți sătmărenii să îl voteze pe Călin Popescu Tăriceanu la președinția României, pentru că este singurul candidat care a demonstrat că este mereu alături de oameni.

 Sursa: Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

5 comentarii

 1. la rand la DNA, Răspunde

  acela arata ca un grajd si nicidecum ca un Camin Cultural.
  Mare branza ati facut la Acas.
  Cheltuiti o gramada de bani publici doar pentru interesele personale ale unora.
  Nu ati facut aproape nimic in Acas si satele apartinatoare .De ce ? Incompetenta si nepasare.
  Va doare undeva de locuitorii acestor sate.
  Voi consilierii sunteti neputinciosi,faceti jocurile primarului si gastii lui.Daca ati vrea sa se faca ceva atunci v-ati pune la treaba ca primarul trebuie sa faca ce hotarati voi consilirii locali. Nu s-a facut nimic si tare credem ca si voi sunteti in gastile locale mafiote.Dar poate va vine si voua randul in curand. Ca vedeti au inceput sa cada ministrii asa ca putina rabdare ca se ajunge si la voi.

 2. Magyar Răspunde

  Az ilyen ember a magyarság szégyene!

  • Bélint Răspunde

   Magyar egyetértek!!! Nem hogy összefogná a magyarságot Ákoson még ilyeneket csinál, biztos napi szinten kapja a töltött káposztát és a micset 🙂

 3. janika Răspunde

  bezzeg az undemerre az igen…

  • István Răspunde

   Inkább udmr mint bármely román párt! Ez az ember arra próbálja biztatni a saját népét hogy forditson hátat a fajtájának mint ahogyan tette azt ő maga is. Na ez az ami szégyenletes, kedves janika barátom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.