Ultima actualizare: azi, 10:42
Locale

Cuplurile de aur sătmărene, premiate de Ministrul Apărării Naționale

premiere cupluri, Mircea Dusa (25)Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa a premiat astăzi cuplurile de aur ale municipiului Satu Mare, în cadrul unei festivități organizate la sala Stării Civile. Peste 40 de cupluri sătmărene au primit diplome și premii în bani.

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a ajuns cu o zi mai repede la Satu Mare, pentru a pregăti festivitățile de Ziua Armatei, care vor avea loc mâine, în data de 25 octombrie la Satu Mare și Carei. Cu această ocazie, primarul Dorel Coica l-a invitat astăzi la festivitatea de premiere a cuplurilor de aur.

Alături de primarul Dorel Coica, ministrul a felicitat cele 47 de cupluri sătmărene  și le-a înmânat  diplomele de merit, precum și premii în bani, oferite de către Primăria Municipiului Satu Mare.

Eu  mă aflu în judeţ pentru a pregăti festivităţile de mâine de la Carei. Se împlinesc 70 de ani de când au fost eliberate municipiile Satu Mare şi Carei, este şi Ziua Armatei, unde omagiem şi veteranii de război. Şi dumneavoastră sunteţi nişte veterani, să ai 50 sau 60 de ani de căsătorie este un lucru deosebit. Vreau să vă felicit pentru ce aţi făcut în viaţă, pentru ce aţi făcut pentru municipiu, pentru urbea dumneavoastră, să vă doresc sănătate, La mulţi ani şi să ne vedem şi peste 10 ani tot aşa de frumoşi“, a declarat Mircea Duşa.

În cadrul festivității au fost premiate 28 de cupluri cu 50 de ani de căsătorie și 19 cupluri cu 60 de ani de căsătorie.

Primarul Dorel Coica, în încheierea festivității le-a urat cuplurilor de aur multă sănătate și le-a transmis că o să le propună consilierilor locali ca toate cuplurile cu peste 50 de ani de căsătorie să fie premiate anual.

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Felicitari domnului primar care n-a uitat de noi.

  2. satmarean 2014 Răspunde

    Acest PROSTOVAN cu freza de ciurdar al anilor ’70,este acela care NU a intervenit azi iarna pt. salvarea Aurei si al lui Iovan ,in accidentul aviatic din m-tii Apuseni,

    din cauza prostiei si INCOMPETENTEI! Aici se hlizeste(pt. voturi bineinteles)la niste bieti pensionari,ca doar nu da din jebu’lui! HUOOOO! JOS psd! JOS ponta si clica neocomunista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Echipa ACL, primită cu entuziasm în întreg județul

Ultima săptămână a fost una fără răgaz pentru echipa de campanie a ACL. Membrii echipei s-au întâlnit cu cetățenii mai...

Închide