Ultima actualizare: azi, 20:05
Locale

Echipa ACL, primită cu entuziasm în întreg județul

acl satu mareUltima săptămână a fost una fără răgaz pentru echipa de campanie a ACL. Membrii echipei s-au întâlnit cu cetățenii mai multor localități, printre care Livada, Orașu Nou, Halmeu, Tășnad, Turț, Botiz, Medieșu Aurit, Tarna Mare, Odoreu, Călinești Oaș.  Împreună cu deputatul Andreea Paul si copreședinții ACL Satu Mare, deputat Romeo Nicoară și Petre Mureșan, militanții ACL au purtat discuții cu cetățenii despre problemele pe care le întâmpină și despre cum văd ei viitorul țării.

În discuțiile purtate cu cei prezenți la târguri, membrii echipei de campanie au transmis mesajul electoral al candidatului Alianței Creștin Liberale la Președinția României, Klaus Iohannis. Totodată, s-a prezentat și programul prezidențial “România lucrului bine făcut” care cuprinde 11 teme majore necesare pentru restructurarea României. Printre cele de care s-au arătat interesați alegătorii fiind, regionalizarea și descentralizarea, viziunea fiscal-bugetară, regândirea relației dintre stat și cetățean cât și revenirea la TVA de 19 %.

Toți membrii staff-ului de campanie ACL s-au declarat încântați de primirea bună de care au avut parte în tot județul și de faptul că mulți alegători și-au manifestat intenția de a participa pentru prima dată la vot odată cu anunțarea candidaturii lui  Klaus Iohannis. Locuitorii orașelor și comunelor pe unde a trecut caravana ACL au zis la unison ca s-au săturat de politicienii care latră și își dau șuturi zilnic și că vor să vadă un om serios, de încredere, care tace și face pentru funcția de Președinte a României.

Cu acest prilej, sunt invitați toți susținătorii lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, să participe la mitingul ce va avea loc sâmbătă 25 octombrie, cu începere de la ora 11:00 în P-ța Lucian Blaga, Cluj Napoca.

Sursa: ACL Satu Mare

15 comentarii

 1. ALEGATOR Răspunde

  S-au primit ei pe ei? Din imagine asa se vede.

 2. Vidraru Maria Răspunde

  P

 3. Vidraru Maria Răspunde

  Penibili ! De rasul curcilor a ajuns politica…

 4. Ardelean Răspunde

  acl….nu ne mai insultati inteligenta ….chiar vreti sa-l votam pe Klaus? a intrat in partid pe usa din dos cu derogare,l-a inlaturat pe CRIN ANTONESCU , s-a aliat cu pedeleul(blaga ,boc si ceilalti mizerabili)si acum candideaza la casa nr 1 a Romaniei…acestea chiar ca sunt lucruri bine facute!!! (la mitinguri in preajma lui nu sunt decat oamenii lui base, cei care au trait bineeee!)

 5. cristi Răspunde

  Penibil , cei care luptau împotriva Andreei Paul la alegerile parlamentare, acum merge cu ei de mîna!

 6. Mirica Răspunde

  Poate imi spune cineva de unde are Ponta si Daciana(nevasta) 7 case si o gramada de bani in conturi la virsta de 40 ani,stiind ca ei au fost numai bugetari..vad ca cei care sunt legati la ochi vad numai lucruri care sunt in interesul lor.,nu cred ca la marea majoritate ajuta cu ceva.Politica la noi se cheama POLITICA DIN INTERES.Poate imi spune cineva unde se vor opri toate toate aceste mariri de preturi…

 7. Mirica Răspunde

  /photos/a.176995322379020.43307.165153116896574/720193941392486/?type=1

 8. LIBERal Răspunde

  Iohannis este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!

 9. Satmarean Răspunde

  Iohannis-Presedinte!

 10. Mirica Răspunde

  Intrăm în ultima săptămână de campanie, iar partidele își fac ultimele calcule înainte de bătălia de la urne. În interiorul PSD și ACL s-au efectuat sondaje ultima săptămână, iar cifrele dau multe calcule inițiale peste cap.

  Conform sondajelor ACL, de la începutul campaniei electorale, cifrele arătau în felul următor:Victor Ponta – 38%, timp ce Iohannis avea 32%.

  În ultima săptămână de campanie, PDL a efectuat tradiționalul sondaj de calibrare. Conform datelor brute, diferența dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta ar fi de doar 4 procente. Sondajul de calibrare al PDL arată că Victor Ponta ar avea 36%, în timp ce Iohannis ar avea 32%.

  De partea cealaltă, PSD-iștii admit pentru prima dată în această campanie, că Victor Ponta ar putea intra la un scor de sub 40%. În sondajele interne ale PSD, Victor Ponta are 39-40%, în timp ce Iohannis ar avea 31-32%.

  Surpriza majoră este locul trei, pentru că vine tare din spate Monica Macovei. Atât în sondajele ACL, cât și în cele ale PSD, Macovei are șanse mari să le ia fața Elenei Udrea și lui Călin Popescu Tăriceanu.

  Acest fapt este recunoscut și de oamenii lui Tăriceanu, care susțin că între cei trei este o bătălie extrem de strânsă și i-ar despărți cel mult două procente.

  Clasamentele finale ale partidelor vor fi asumate săptămâna viitoare, când vor fi date publicității sondajele de calibrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.