Ultima actualizare: azi, 17:08

Locale

Curse charter Satu Mare – Antalya, începând de anul viitor

aeroport Satu Mare, curse Antalya (15)Aeroportul Internațional Satu Mare va avea o nouă cursă pentru sezonul estival 2015 și anume Satu Mare – Antalya, rută care va fi operată de către o  agenție de turism, începând cu data de 9 iunie.

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la sediul Aeroportului Internațional Satu Mare a avut loc  lansarea cursei charter Satu Mare – Antalya, acțiune care face parte din procesul de relansare a activității de transport aerian pe aeroport, atât pentru curse charter cât și pentru curse regulate.

La eveniment au fost prezenți președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, directorul Aeroportului Internațional Satu Mare, Nicolae Fechete și președintele agenției de turism, Alin Burcea.

De anul viitor începând cu 9 iunie și până în 15 septembrie vor avea loc săptămânal, în fiecare zi de marți, curse regulate către Antalya. Pentru a nu se anula această cursă charter și a fi rentabilă, zborul va avea escală la Craiova atât pentru dus cât și pentru întors. Ruta va fi Antalya – Craiova – Satu Mare – Antalya, avionul va avea 189 de locuri iar rezervările se pot face la toate Agențiile de Turism din Satu Mare. În prezent sunt 80 de oferte care pornesc de la prețul de 380 de euro de persoană, all inclusive la hotel de 5* standard.

Motivul pentru care s-a lansat această cursă este rezervarea din timp a turiștilor pentru sezonul estival 2015.

Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef a declarat că urmează reabilitarea și modernizarea aeroportului precum și promovarea unor curse externe nu numai charter pe perioada verii.

Totodată, în încheierea conferinței, directorul aeroportului a anunțat se vor relua începând cu 16 octombrie cursele spre București.

2 comentarii

  1. Claudiu Răspunde

    Ieri promoveaza cica judetul SM, azi ne spune cat de bine ar fi sa mergem la turci 🙂

  2. Aiuritul Răspunde

    “Totodată, în încheierea conferinței, directorul aeroportului a anunțat se vor relua începând cu 16 septembrie cursele spre București.”

    O fi adormit saracu si-a ramas in urma cu calendarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.