Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Desfăşurare de forţe PSD în Negreşti Oaş

 psd negresti           Desfăşurare de forţe impresionantă, vineri, 17 Octombrie, în Piaţa Agroindustrială din Negreşti Oaş unde peste o sută de membri a echipelor de campanie reunite din capitala Ţării Oaşului şi din Satu Mare au organizat o acţiune electorală coordonată de preşedintele PSD Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca. Cu această ocazie au fost împărţite materiale electorale, a fost prezentat programul electoral şi mesajul candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta.

In discuţiile avute cu cetăţenii, membrii echipei de campanie au explicat negreştenilor şi motivele pentru care în data de 2 noiembrie aceştia să se prezinte la vot şi să-l voteze pe Victor Ponta. Pe lângă argumentele de nivel naţional printre care reintregirea pensiilor şi a salariilor, stoparea închiderii de spitale şi şcoli şi creşterea economică care a adus cu sine şi creşterea nivelul de trai a populaţiei, membrii de campanie au prezentat şi argumentele pe plan local, cum ar fi investiţiile de peste 250 de miliarde de lei realizate sau în curs de realizare la Negreşti Oaş.        Tot cu această ocazie, preşedintele PSD Negreşti Oaş, primarul Aurelia Fedorca, a transmis şi un mesaj cetăţenilor oraşului, prezentând o parte dintre argumentele pentru care aceştia ar trebui să-l voteze pe Victor Ponta la prezidenţiale. “Am spus-o de fiecare dată când am avut ocazia, şi o fac şi azi cetăţenilor, de data aceasta negreştenii trebuie să-şi dea votul pentru ca Victor Ponta să devină preşedinte, candidatul nostru bucurându-se de mare încredere din partea cetăţenilor noştri. Guvernului i s-a făcut drag de oraşul Negreşti Oaş şi oferă o atenţia specială pentru toate proiectele noastre de investiţi. Aş aminti aici contractele de peste 250 de miliarde de lei pentru reabilitarea drumurilor din oraş, iar prin intermediului ministrului Dezvoltării, Liviu Dragnea, recent am semnat contractul pentru finanţarea construirii Casei Orăşeneşti de Cultură, obiectiv aşteptat de negreşteni de la Revoluţie. De asemenea, ultima supriză plăcută pentru noi este faptul că în ultima şedinţă de Guvern din luna septembrie s-a decis includerea în Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi a obiectivelor turistice şi tocmai am primit suma de 50 de milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la pârtia de schi de la Luna Şes. Cu certitudine, nu o să schiem aici în 2014, dar la începutul anului 2015 se va putea face acest lucru. Acestea sunt doar câteva dintre argumentele pentru care negreştenii trebuie să voteze Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie”, a mai spus Aurelia Fedorca.

            Tot vineri, la piata din Carei, membrii echipei de campanie PSD, s-au intalnit cu alegatorii din Carei. S-au purtat discutii despre programul viitorului Presedinte al Romaniei Victor Ponta.

Sursa: PSD Satu Mare 

7 comentarii

  1. fotbal Răspunde

    desfasurarea a fost in septembrie la inspectorat cand toti directorii liberali au fost schimbati cu comun istii rosii!1!!acesta e criteriul competentei pentru urmasii pcr condusi de ospatarul de la mirciea.
    si posturi s-au desfiintat unde nu au reusit sa scape de profesorii simpatizanti pnl!!!!
    psd=udmr si toata lumea stie ca au dat afara romani si au bagat unguri!!!!
    rusine psd care mai si baga sloganuri pt cretinii care mai cred ca psd tine cu romanii.
    PSD=UDMR!!! rusine sa va fie

  2. ungurescu Răspunde

    Cea mai mare mizerie de partd este udmr astia au batut joc de unguri mai tare decit psd votati vlad tepes nu ponta mincinosul si plagiatorul

  3. Reformatorul Răspunde

    Ponta nu are profilul moral si profesional al unui presedinte. Ponta nu trebuie sa ajuga presedinte!

    • matroz Răspunde

      @reformatul;si cum ar trebui sa arate presedintele dupa putina ta minte?Hunor ar fi bun sau Ghinioniohanis,poate udrea ce n-a mancat usturoi de la Cocos iar gura ii miroase a Base?Hai nene ca esti in plus!

      • Reformatorul Răspunde

        Matroz, nu intelegi nimic din spusele mele. Spala-te de ceea ce iti intuneca mintea si gandeste rational! Un plagiator,un demagog,un populist, o fiinta ce se dedubleaza, un ofiter sub acoperire, nu poate fi potrivit pentru o asemenea functie.

        • matroz Răspunde

          @rauformatorule:ti-as da dreptate dar iti lipsesc argumentele reale ,nu cele invocate de matrozul inca presedinte:plagiator:achitat;demagog si populist-o fi dar inca e mic copil pe langa „ilustrii ”inaintasi si apoi a reparat multe din prostiile acestora si o mai face.Cu dedublarea …tine-o tot asa ca rade lumea!Cat despre ofiter acoperit, cu respect recomand tie lectura serioasa.Nu te lua dupa prosti,cel putin unii dintre satmareni sunt oameni inteligenti.Omul e bun cel putin fata de candidati.

          • Reformatorul

            Matrozule,se pare ca esti prea intoxicat de pontaci.Tine-o asa si vei simti pe propria piele efectul cancerizarii Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.