Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Acțiune de solidaritate „Un milion de stele” la Satu Mare (Foto)

Un milion de stele (23)Peste 400 de candele au fost aprinse astăzi de către sătmăreni în cadrul acțiunii de solidaritate „Un milion de stele”, eveniment organizat de către organizația Caritas Satu Mare.   

Evenimentul aflat la a șaptea ediție s-a desfășurat în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, unde sute de sătmăreni au aprins candele oferite de către organizația Caritas în semn de solidaritate față de familiile nevoiașe din mai multe localității din Satu Mare.

” Anul acesta, obiectivul nostru este să ajutăm familiile care sunt oarecum într-o situație de risc. Suntem într-un permanent contact cu 7000 de familii nevoiașe cărora le oferim sprijinul și ajutorul nostr,u atât copiilor cât și vârstnicilor. Credem că puterea familiei este puterea comunității”, a declarat consultantul Caritas, Lochli Terezia Tunder.

La această acțiune de solidaritate s-a alăturat episcopul romano-catolic, Schonberger Eugen și oficialității sătmărene care rând pe rând au aprins câte o candelă pentru cei nevoiași.

După discursurile susținute de cei prezenți, participanții au avut parte de un program artistic susținut de tinerii voluntari ai organizației de la Ardud, The Big Band și de elevii Școlii de Arte din Satu Mare, care s-au pregătit cu melodii frumoase pentru această ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.