Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Echipa de campanie PSD la târgul din Bixad

10744944_10202110567680240_254005491_nMai sunt doar câteva zile, iar campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din data de 2 noiembrie 2014, se va încheia.

Ultima săptămână este una fără răgaz pentru echipa de campanie a lui Victor Ponta. Miercuri, 29 octombrie, staff-ul de campanie a ajuns  la târgul din Bixad, acolo unde s-au întâlnit cu oamenii și au stat de vorbă cu ei.  Cetățenii au primit din partea social democraților platforma candidatului Alianței Electorale PSD-UNPR-PC,  la Președinția României, Victor  Ponta. S-au împărțit materiale electorale și i-au îndemnat pe cetățeni să se prezinte în data de 2 noiembrie la urne și să voteze Victor Ponta, poziția 4 pe buletinele de vot.

Mesajul transmis a fost următorul: “Victor Ponta susține dezvoltarea în mediul rural. Se semnează proiecte cu fonduri europene pentru grădinițe, canalizare, drumuri și sănătate. Modernizarea mediului rural este extrem de importantă. “

Toți membrii staff-ului de campanie PSD s-au declarat încântați de primirea buna de care au avut parte în Bixad și de faptul că mulți alegători și-au manifestat intenția de a participa la vot și de a pune ștampila pe“ cei trei trandafiri”.

Sursa: PSD Satu Mare

10744911_10202110560320056_668361117_n

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Echipa-i mare dar unde-s cetatenii?

  2. ALEX Răspunde

    Au fost trimisi la TARG!!Desi sant toti porci si scroafe grasuti,ingrasati pe banii nostrii!urmasi de fosti PCR-isti,astia nu au avut pana la varsta asta loc de munca cu orar de 8 ore,nu stiu ce e aia munca,doar lins,furat,mintit(asta au vazut la parintii lor)asta fac!!Mare echipa numeric,QI-ul lor impreuna e cat al unui porc!

  3. ALEGATOR Răspunde

    Lipseste din echipa eminenta cenusie C I O C A N G H E O R G H E . Fara el nu aveti nici o sansa.

  4. Sisoe Răspunde

    Mafia Rosie: la inchisoare este locul vostru (govor, coica, jenica ardelean etc).

  5. matroz Răspunde

    E un cetatean ce bantuie prin portal,p-aici.Are o chestie cu jenica ardelean,dar mereu.Bun nene,nu ti-a dat …buna ziua,nu te-a satisfacut …politic.Lumineaza-ne sa te putem ajuta,aratandu-ti calea dreapta spre …. ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.