Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Finanţele au încasat cu 14 milioane mai mult decât și-au propus

Mircea Ardelean, Dana Godja (1)Încasările merg bine la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare, şeful instituţiei, Ioan Mircea Ardelean, anunţând astăzi într-o conferinţă de presă că în primele nouă luni s-a reuşit atragerea unei sume de 14 milioane lei în plus faţă de program.

Gradul de încasare pe primele nouă luni a fost de 101,93%, încasându-se 744 milioane lei față de 730 cât era prognozat.  Pe luna septembrie gradul a fost de 102,09%, însemnând 1,6 milioane în plus.

În perioada ianuarie-septembrie 2014 au avut loc 1251 inspecţii fiscale  – din care 858 inspecţii fiscale parţiale şi generale  (458 inspecţii fiscale parţiale – rambursări TVA). Au fost stabilite obligaţii suplimentare în suma de 62, milioane lei şi au fost transmise 67 sesizări penale.

Referitor la taxa poluare, Ardelean a spus că s-a încasat în acest an suma de 6.710.596 lei, şi s-a restituit 2.154.877. Diferenţa a fost transferată către Fondul de Mediu, de unde va fi restituit celor care au plătit taxa, în următorii cinci ani.

2 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Finantele trebuie sa incaseze tot cat trebuie

  2. finantist Răspunde

    doamne fereste cit minte ARDELEAN ……. da chiar pe toti ne credeti prosti?? si voi presa mintiti mai departe???? nici un dram de rusine???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.