Ultima actualizare: ieri, 22:04
Locale

Gălăgia și lipsa de consens m-au convins să votez cu Klaus Iohannis. Hai să învingem din prima!

klaus iohannis2Se spune că oamenii sunt legați de locurile în care aleg să trăiască. Despre Satu Mare pot să spun că este locul în care m-am născut, am crescut și am devenit un tânăr dornic să duc lucrurile la bun sfârșit și să mă implic în comunitatea din care fac parte. Satu Mare este orașul în care găsești oameni calzi și primitori, orașul în care am descoperit și am învățat să prețuiesc, la rândul meu, valori ca: buna-credință, disciplina și armonia din jur. Am găsit aici tot timpul dorința de schimbare, interesul pentru un bun mers al lucrurilor și prețuire pentru valori.

Idealismul și dorința de mai bine, alături de un simț al datoriei și responsabilității civice m-au determinat să merg de fiecare dată la vot. Am auzit primele promisiuni de libertate și normalitate, de așezare într-o nouă matcă.

Românii și România au trecut prin multe. Multe și deloc mărunte. România se află la răscruce. Alegerile prezidențiale din 2 noiembrie au loc la un sfert de secol de la căderea comunismului în România. Am așteptat cu nerăbdare să împlinesc 18 ani și să pot să votez. Prima dată când am mers la vot am avut emoții și un entuziasm neimaginat. Dar am fost dezamăgit de capacitatea celor aleși de a transforma lucrurile așa cum mi le imaginam eu atunci. Tot ceea ce s-a petrecut în această perioadă este deja istorie, o istorie din care avem datoria de a învăța, dar care nu trebuie să ne restricționeze viitorul.

În atâta gălăgie și non-sens, anxietate, repere și valori zdruncinate, dezbateri politice conflictuale, trebuie să ieșim din tipare, să demolăm prejudecăți și bariere. În această societate zdruncinată, am întâlnit un om care se remarcă prin comportament, demnitate și expresie publică. Prin tot ce face și spune, a demonstrat că în România se poate și altfel, și se poate și mai bine. El este omul Klaus Iohannis. Klaus Iohannis m-a convins să merg la vot.

klaus iohannis

M-a convins să nu îmi pierd entuziasmul. Sunt de părere că generația din care fac parte trebuie să lupte și să nu renunțe. Suntem tineri și vrem să ne facem auziți. Merităm asta în țara noastră. Noi suntem prezentul. Trebuie să ne facem auziți, să ne construim împreună un viitor mai bun. Asta se poate întâmpla doar dacă mergem la vot.

Votez Motivația, votez Experiența, votez Omul Klaus Iohannis. Iohannis pentru TINEri.

Victor, 27 ani, inginer IT

7 comentarii

 1. cetatean sm Răspunde

  Trebuie sa îi dam o sansa Domnului Iohannis!Ne-am lămurit de capacitatea coruptilor din Psd.Hai sa votam cu incredere pe Iohannis!!!

 2. satmarean.... Răspunde

  Din pacate, acest sas/neamt nu este potrivit sa fie Presedintele RO pt BINELE SATMARENILOR, pt BINELE romanilor! Din pacate !
  E doar in slujba Forumului German si al Bisericii Evagheliste carora le-a facut plocon cladiri istorice restaurate cu milioane de euro din fonduri guvernamentale si locale , la prima cerere si fara sa opuna rezistenta ca un bun primar!
  Guvernul TARICEANU a trimis foarte multe milioane de euro din banii tuturor romanilor spre Sibiu pt renovarea unor cladiri istorice in care functionau scoli si azile de batrani, iar acest primar le-a facut plocon, fara nici o stangere de inima, Bisericii Evangheliste si Forumului
  german aceste cladiri renovate din Bugetul national/local si a mai si acceptat apoi ,fara nici o impotivire ,sa le plateasca si vreo 25.000 de euro chirie/luna fara nici o apasare sufleteasca! E un bun primar ?! Niciodata ! Nu a aparat interesele sibienilor ! Interesele romanilor din Sibiu si RO! Indiferent cat ne-am dori un sas harnic si cinstit la carma tarii, acest om cu nume de neamt nu este cel potrivit ! PDL si PNL au tras teapa cu el ! Imi pare rau ca si Alianta Civica a tras teapta ! MRU – cu vaca Kobe sau fara vaca Kobe ,era infinit mi bun sa fie Prezidentiabilul Dreptei decat acest pseudo-liberal ! Desi, cel mai intelept era Catalin Predoiu-Prezidentiabil, cel care, din pozitia sa de ministru al Justitiei a scris cele 5 Coduri dupa care sunt capacici toti cei care s-au lacomit sa-si faca averi pt 10 vieti-indiferent daca sunt din PDL, PNL ori PSD si celelalte partide !
  Acest roman cu nume de nemt nu este solutia ideala sa fie Presedintele tuturor romanilor !

 3. Norick Răspunde

  Da’ unu’ Mamaliga Ioane ti-ar place ?? 🙂

 4. cetatean sm Răspunde

  Mai satmareanule…la cat de destept esti nu ai venit cu nimic concret impotriva lui Iohannis.
  ..nici tu,nici DNA.Asa ca…mucles!

 5. gina Răspunde

  Votati pt BINELE romanilor Triceanu care = platoul continental al marii negere!!!!!haremul cu cadane!!!!!… alte pungasii si vanzari sau pe ginerile lul Sarbu = 43.000000000…… ha padure!

 6. Osanu Răspunde

  In primul tur am votat PONTA

  Acum votez IOHANNIS si multi dintre cei care am votat pana acum ponta.

  Ponta ai pierdut in fata noastra, nu de aceea lucram in strainatate sa trimitem acasa sutele de mii de euro ca tu sa nu ne dai voie sa votam, e clar ai mintit, intentionat ai blocat voturile in strainatate.

  Banii nostri sunt buni sai trimitem acasa dar votul nu??! JEG ce esti!

  Votati JOHANNIS, va indeamna un osan din CERTEZE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Satu Mare a absorbit doar 5% din sumele POR din regiune

Conducerea Agenţiei de Dezvoltare Regională de Nord Vest (ADRNV) a prezentat astăzi, în sala mare a Palatului Administrativ, stadiul implementării...

Închide