Ultima actualizare: azi, 11:49
DRM
Locale

Halmeul și Tarna Mare votează Călin Popescu Tăriceanu

DSC_0037Echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu, condusă de Claudiu Sulea, preşedintele filialei municipale PLR Satu Mare, a ajuns joi, 23 octombrie, la Halmeu pentru a face cunoscut programul singurului candidat prezidențial de dreapta, cu adevărat liberal, şi anume pe Călin Popescu Tăriceanu.

Plină de elanul pe care ți-o poate da numai conștiința că reprezinți un candidat redutabil, echipa de campanie a lui Tăriceanu și-a continuat periplul electoral la Tarna Mare.

Echipa de campanie a explicat cetățenilor, importanța exercitării dreptului la vot, dar mai ales să voteze în cunoștință de cauză, un candidat care, în vremea cât a fost prim ministru a fost mereu alături de oameni și de problemele lor, un politician are a știut să transforme în mod magistral, proiectele într-o realitate prosperă.

„Votăm Călin Popescu Tăriceanu pentru că a mărit pensiile, salariile și pentru că a avut grijă de tineret creend noi locuri de muncă.” au declarat niște doamne entuziaste la vederea echipei de campanie.

Rezultatele acţiunilor de promovare de tip door-to-door au fost peste așteptări, cetăţenii din aceste localități au primit cu încredere și speranță, echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu și i-au asigurat pe susținătorii acestuia că îl vor vota cu siguranță.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Sursa: PLR Satu Mare

4 comentarii

 1. Sfanta Terezia Răspunde

  Partidul penalilor si pitzipoancelor ca sa nu zic t..fe..r!

 2. observator Răspunde

  PLR-Partidul Traseistilor Naivi, este o adunatura de indivizi fara scrupule, oportunisti, inscrisi intr-un partid inexistent de drept. Tariceanu nu trebuie sa ajunga presedinte!

 3. Reformatorul Răspunde

  Iohannis,un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!!!!!

 4. LIBERal Răspunde

  Tariceanu a incercat sa distruga PNL!Merita dispretul liberalilor, nu altceva. S-a inconjurat de naparci si a format Partidul Traseistilor, PLR! Nimeni nu uita cum s-a dus cu jalba in protap la Ponta sa il bage in seama. Evident, Ponta l-a folosit, asa cum are obiceiul, si l-a facut sef la Senat, dorind ca prin acest gest sa-l determine sa distruga PNL. Din fericire, PNL a rezistat atacurilor furibunde, iar el si-a aratat cu adevarat fata, cea de oportunist, de traseist, nu de liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Primăria va monta semafoare pe Bulevardul Octavian Goga

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a convocat joi 23.10.2014 Comisia de Siguranţă a Circulaţiei. În urma vizitelor...

Închide