Ultima actualizare: ieri, 21:32
Sport

Handbal: CSM Satu Mare-HCM Sighișoara 44-28

Handbal1Handbaliștii de la CSM Satu Mare au primit azi, 18 octombrie, vizita celor de la HCM Sighișoara, echipă în fața căreia s-au impus cu scorul de 44 la 28. La pauză, tabela de marcaj arăta scorul de 26 la 13, balanța înclinând în favoarea elevilor lui Nicolae Istrate.

Sătmărenii au controlat de la început până la capăt meciul de azi. Diferența s-a văzut încă din primele minute ale partidei. În minutul 20 al primei reprize, CSM Satu Mare avea un avantaj de nu mai puțin de zece goluri. Diferența a crescut până la pauză, elevii lui Istrate intrând la vestiare cu un avantaj de 13 goluri (26 la 13).

Repriza secundă a continuat în același ton. La finalul partidei tabela de marcaj arăta scorul de 44 la 28.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Acsinia (10 goluri), Mateș (8), Mureșan (6), Morar (5), Ungar (4), Cristescu (4), Olah (2), Santeiu (2), Clipea (1), Varga (1) și Pop (1). 

Meciul de azi a contat pentru etapa a VII-a a Diviziei A, Seria B, la handbal masculin. Partida a fost arbitrată de bihorenii Foltic și Pipa.

Sursa: CSM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
Karateka de la CSM Satu Mare participă la Campionatul Mondial din Polonia

14 sportivi componenți ai Secției de karate din cadrul CSM Satu Mare, participă în perioada 16-20 octombrie la Campionatul Mondial...

Închide