Ultima actualizare: azi, 20:47
DRM
Sport

Handbal: CSM Satu Mare a învins Rom Cri Brașov cu 38-29

CSM Satu Mare, Craiova (32)Elevii lui Nicolae Istrate au învins echipa Rom Cri Brașov, într-un meci ce s-a disputat azi, 8 octombrie, cu începere de la ora 12.00, în Sala de sport a LPS, de pe strada Ady Endre.

Brașovenii au început destul de bine partida, reușind să marcheze primul gol. După cinci minute de joc, avansul brașovenilor a crescut cu două goluri, tabela demarcaj arătând scorul de 3 la 1. Elevii lui Istrate au reușit să egale doar în minutul 12 al partidei (6-6).

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au luat apoi cu asalt poarta oaspeților, reușind să se desprindă cu trei goluri (9-6) de brașoveni. Cu toate acestea, oaspeții nu s-au lăsat cu una, cu două. Până în minutul 20, aceștia au reușit să reducă din handicap (11-10). Apoi, ușor, ușor, sătmărenii s-au desprins de echipa adversă, încheind prima repriză cu un avans de patru goluri (19-15).

Repriza secundă le-a aparținut sătmărenilor, reușind să crească diferența chiar la 10 goluri. La finalul partidei, scorul a fost de 38 la 29, în favoarea CSM Satu Mare.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Olah (13goluri), Mureşan (7goluri), Mateș (4 goluri), Acsinia(4goluri), Santeiu (3goluri), Clipea (3goluri), Ungar (douăgoluri),iar Morar și Cristescu au marcat câte un gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
CSM Satu Mare a câștigat „Cupa României” la spadă

„Cupa României” la spadă, disputată în Sala „Flămânda” din Constanța, s-a încheiat sâmbătă (4 octombrie) după-amiază, cu proba masculină pe...

Închide