Ultima actualizare: azi, 16:12
Ioan Onet, director FIF Satu Mare
Locale

Ioan Oneț, noul director al Filialei de Îmbunătăţiri Funciare Satu Mare

Ioan Onet, director FIF Satu MareJoi, 30 octombrie 2014, de la ora 10,00, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a participat la instalarea în funcţie a noului director al Filialei de Îmbunătăţiri Funciare (FIF) Satu Mare a Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare(ANIF).

În urma deciziei ANIF nr. 292 din 28.10. 2014, începând cu data de 29.10.2014, Adrian Bucureştean, director la FIF Satu Mare a ANIF este delegat în unitatea de administrare Brăila Sud din cadrul FIF Brăila a ANIF, pe o perioadă de 60 zile calendaristice.

În urma deciziei ANIF nr. 293 din 28.10.2014, începând cu data de 29.10.2014, Ioan Oneţ îşi desfăşoară activitatea la FIF Satu Mare a ANIF, pe postul de director de filială.

În vârstă de 30 ani, de profesie economist, Ioan Oneţ a lucrat în sistemul bancar şi este la primul mandat de consilier municipal în Carei.

Sursa: Prefectura Satu Mare

2 comentarii

 1. economist la ANIF? Răspunde

  Economist din sistem bancar la Imbunatatiri funciare?!?! A ajuns tara adta de tot rasul.bine ca nu stiu strainii ronaneste.ar rade de noi non stop.nu spuneti la nimeni.si asa e prea mult ca stim noi.vai vai vai

 2. bataie de joc ?,, Răspunde

  De ce va bateti joc de sistemul de imbunatatiri funciare ?
  Agricultura romaniei este importanta si vitala !
  De ce va jucati cu soarta Romaniei ?
  De ce nu sunt pusi specialisti in posturile cheie ?
  De ce faceti jonglerii cu banii publici.E o mare bataie de joc si o sfidare a populatiei si neamului romanesc.
  Cine RASPUNDE material pentru risipa de bani ?
  Fostul director Pop a castigat litigiile cu ANIf si instantele judecatoresti a obligat Anif la reincadrarea in functie si plata salariilor cuvenite di 2012 pana la reincadrarea lui efectiva , care nu s-a facut inca dar cur drepturile salariale mai departe.
  Adrian Bucureştean- afost introdus la ANIf si e mentinut fiind delegat la ANIF Brăila 60 zile .Dupa aia ce veti face cu el ?Va va da in judecata si va castiga si poporul roman o sa-i plateasca salariile si lui pe perioada cand va sta bine mersi acasa.
  Acum ati pus un alt director ,pe Ioan One.
  Deci – se platesc salariile a trei directori pe aceasi post.
  Cine va fi tras la raspundere si cine va trebui sa suporte din propriul buzunar aceste sume imense de bani platiti a proasta ?
  Asta vreau sa stiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Liderii ACL Satu Mare îndeamnă sătmărenii să iasă la vot

Conducerea ACL Satu Mare a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, concluziile celor patru săptămâni de campanie electorală. Au participat...

Închide