Ultima actualizare: azi, 10:16
Locale

Liderii ACL Satu Mare îndeamnă sătmărenii să iasă la vot

ACL Satu Mare (11)Conducerea ACL Satu Mare a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, concluziile celor patru săptămâni de campanie electorală. Au participat co-preşedinţii Romeo Nicoară şi Petre Mureşan, secretarul general al PDL Satu Mare, Sorin Ghilea, secretarul coordonator al PNL, Dan Zeicu, şi Victor Cernea, de la organizaţia de tineret, consilierul local Cosmin Rațiu.

 „Am avut patru săptămâni intensive de campanie electorală, echipele noastre atât în municipiu cât şi în judeţ au desfăşurat mai multe tipuri de evenimente, ne-am întâlnit cu cetăţenii din municipiul Satu Mare am avut întâlniri în municipiul Carei, oraşul Negreşti, prin care am prezentat candidatul nostru, programul şi ce doreşte dl Klaus Iohannis să facă pentru România în viitorul mandat de 10 ani pe care-l va avea ca preşedinte al României. Am avut nenumărate întâlniri virtuale cu locuitorii din municipiul Satu Mare, am desfăşurat campanii, zicem noi, extrem de bună, decentă, serioasă în mediul online din Satu Mare”, a declarat Romeo Nicoară.

Parlamentarul a spus că echipa de campanie a fost bine primită peste tot, au întâlnit oameni doritori să-l susţină pe Iohannis pentru că este serios, echilibrat, care poate să fie preşedinte mediator şi integrator.

„Am avut şi probleme cu concurenţa neloială pe care au făcut-o adversarii politici, mă refer la situaţiile cu bannere tricolore montate în judeţul Satu Mare, bannere interzise de lege, dar totuşi montate. Aceste bannere au fost îndepărtate parţial în urma contestaţiei depuse de ACL Satu Mare, contestaţie pe care am câştigat-o. Câteva bannere au fost îndepărtate din municipiul Satu Mare dar în alte localităţi din judeţ şi acum continuă să fie expuse, lucru care este ilegal. Constatăm acest lucru şi că PSD şi alianţa electorală roşie, în continuare fac campanie electorală în dispreţul legii”, a mai spus Nicoară.

ACL Satu Mare (6)

Liderul PDL, Petre Mureşan, a explicat că preşedintele trebuie să fie un om liber, nu manevrat din umbră de grupuri de interese.

Pentru că nu are nici un proiect pentru România, Ponta a girat o campanie electorală mizerabilă, bazată pe atacarea lui Klaus Iohannis, bazată pe minciună, pe demagogie. Am văzut un afiş care spunea că doar Ponta poate scădea taxele, n-am văzut o asemenea minciună de vreo 25 de ani, de pe vremea lui Iliescu. A uitat să spună că a introdus cel mai mare număr de taxe, peste 36 la număr, dovadă că pe lângă plagiator este şi mincinos”, a spus Mureşan.

El cataloghează drept inadmisibil sloganul că „numai Ponta poate să garanteze pensia”.

 „Am văzut că angrenează în campania electorală instituţiile statului, foloseşte angajaţii Consiliului Judeţean şi maşinile instituţiei pentru a face campanie pe banii noştri”, a precizat Muresan.

În cadrul conferinţei, consilierul local Cosmin Raţiu a afirmat că sătmărenii au acum o oportunitate unică de a alege un preşedinte care poată să aducă bunăstare.

Prima măsură pe care au adoptat-o cei de la PSD pe plan local a fost mărirea taxelor şi impozitelor cu 16%, iar de atunci guvernul PSD a reintrodus undeva la 35 de noi taxe. Cel mai important pentru sătmăreni este să înţeleagă că acum au o oportunitate unică de a avea un preşedinte pe care-l merităm.  Un preşedinte echilibrat, a căror proiecte garantez că se vor transmite în fapte reale, un preşedinte care va reuşi să aducă bunăstare şi creştere economică. Activitatea lui din Sibiu este oglinda realităţii, un oraş cu şomeri foarte puţini, un oraş în care relaţia interetnică este un exemplu pentru întreaga Românie, un oraş unde primarul Klaus Iohannis şi viitorul preşedinte a obţinut 90% din voturi”, a spus Raţiu.

Liderii PDL i-au îndemnat pe sătmăreni să iasă duminică la vot şi să pună ştampila pe Klaus Iohannis.

2 comentarii

  1. hany Răspunde

    ACL-ul este pe val ,Iohanis castiga clar alegerile prezidentiale iar doctorasul este un om politic tanar si de perspectiva ne patat de fapte de coruptie .
    HAI IOHANNIS….

  2. Reformatorul Răspunde

    Votez Iohannis! Iohannis este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mircea Govor: Țineți minte trei cuvinte, Victor Ponta Președinte!

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a transmis astăzi într-o conferință de presă, după vizita efectuată la București, vești importante...

Închide