Ultima actualizare: azi, 10:25
DRM
Locale

Mesajul premierului Victor Ponta cu ocazia zilei Majestății Sale Regele Mihai

Regele-Mihai-I-al-RomanieiAstăzi, Majestatea Sa Regele Mihai împlineşte venerabila vârstă de 93 de ani. Este un moment de bucurie, dar și de solemnitate în fața unui simbol al României, al unui lider care ne-a arătat întotdeauna ce este onoarea, demnitatea și dragostea de țară.

Regele Mihai este parte a istoriei noastre naționale, un reper moral la care societatea română privește cu respect și apreciere. Este o atitudine de condescendență firească față de trecutul nostru, față de ceea ce suntem ca popor, față de oamenii care au făcut istorie și cu care ne mândrim.

Această zi trebuie să ne amintească de unul dintre mesajele pe care Regele Mihai le-a transmis întotdeauna românilor. Este vorba despre îndemnul la unitate, astăzi mai actual ca oricând. „Uniți între noi și cu vecinii și frații noștri”, spunea Majestatea Sa în discursul memorabil susținut, în urmă cu trei ani, în fața Parlamentului, putem redeveni demni și respectați.

 La mulți ani și multă sănătate Majestății Sale Regele Mihai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mesajul prim-ministrului Guvernului României, Victor Ponta, cu ocazia Zilei Armatei Române

Astăzi, de Ziua Armatei Române, îmi exprim toată prețuirea pentru militarii români, cei care reprezintă un simbol absolut al curajului...

Închide