Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

Mesajul prim-ministrului Guvernului României, Victor Ponta, cu ocazia Zilei Armatei Române

mesajul-lui-ponta-de-ziua-armatei-romaneAstăzi, de Ziua Armatei Române, îmi exprim toată prețuirea pentru militarii români, cei care reprezintă un simbol absolut al curajului și demnității naționale. Demonstrațiile de eroism ale militarilor noștri au scris multe pagini din istoria acestei națiuni. In zilele noastre, pe câmpurile de luptă din multe părți ale lumii, militarii români câștigă respectul partenerilor noștri și cresc reputația României. 

Indiferent că ne referim la momente răsunătoare din trecut, precum eliberarea ultimei bucăți de pământ românesc în 25 octombrie 1944, sau la participarea, astăzi, în războiul împotriva terorismului, Armata Română înseamnă curaj, determinare, devotament și patriotism. Sunt valori ce ar trebui să transmită un mesaj puternic fiecăruia dintre noi, valori care merită celebrate mereu, valori de care avem nevoie în societatea noastră pentru a deveni mai puternici ca națiune. 

Mulțumesc militarilor români, în numele Guvernului României, pentru tot ceea ce au făcut și fac apărând libertatea fiecăruia dintre noi. Misiunea lor e cu atât mai importantă în contextul internațional dificil din prezent.

Guvernul României a fost și va rămâne un partener și un susținător necondiționat al Armatei Române și va continua să îi ofere tot sprijinul necesar, astfel încât militarii să fie pregătiți pentru a ne respecta angajamentele față de partenerii noștri, dar și pentru a ne asigura că vom face față oricăror provocări. 

Victor Ponta, prim-ministru al Guvernului României

Un comentariu

  1. popovici Răspunde

    Politia S.M. Linge inaintea lui Ponta. Traiasca lingaii. Seamana cu epoca Ceausescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mesaj cu ocazia ”Zilei Armatei Române!”

Astăzi, 25 octombrie, se împlinesc 70 de ani de când Armata Română, prin luptă şi jertfă, a înfrânt ultima rezistenţă...

Închide