Ultima actualizare: azi, 11:12
Locale

Olimpia Satu Mare a câștigat meciul cu FC Bihor. Scor 2-1

Olimpia - FC Bihor (70)Olimpia Satu Mare a câștigat astăzi meciul disputat acasă cu echipa oaspete FC Bihor, obținând scorul 2-1, goluri marcate de către jucătorii Mureșan Florin și Bic Ovidiu.

Prima repriză a meciului a fost condusă de către echipa sătmăreană în minutul 35, prin golul marcat cu capul de către jucătorul Florin Mureșan, după un corner executat de Bic.

În repriza a doua, jucătorul Bic Ovidiu reușește să înscrie cel de-al doilea gol pentru Olimpia, în minutul 64, iar în minutul 80 jucătorul echipei FC Bihor Lupu Răzvan, după pasa lui Lukacs Raymond, înscrie un gol în poarta echipei sătmărene, schimbând scorul cu 2-1.

Meciul s-a încheiat în favoarea jucătorilor sătmăreni, astfel că după această victorie Olimpia a urcat pe locul 8 în clasamentul seriei a II-a.

Antrenorul echipei Olimpia, Cosmin Bodea, după meci s-a arătat mulțumit de rezultatul echipei și de jucători.

”Sunt foarte bucuros că am reușit să câștigăm cele trei puncte pe un teren greu și felicit jucătorii pentru efortul  pe care l-au făcut”, a declarat Cosmin Bodea.

În echipa Olimpia Satu Mare au jucat: Anca, Burlacu, Mureșan, Heil, Iuhas, Gavrilescu, Bic, Rus, Onicaș, Micaș, Laso, Villand, Boștină și Feier.

 Olimpia Satu Mare va juca următoarea partidă sâmbătă cu Poli Timișoara.

 

 

 

 

 

 

3 comentarii

  1. babutza Răspunde

    pana si galeriile au ramas acasa. halal

  2. valer Răspunde

    Ce sa vezi,ca numai meci de fotbal nu a fost!Slab,slab si incodata spun ca vai de mama noastra!Nici prin vis nu mi-a trecut in primavara ca o sa ajung sa nu ma bucur la golurile Olimpiei si sa vad stadionul din ce in ce mai gol!Pacat!

  3. cristian Răspunde

    toata lumea vorbeste, babut i de vina , cimpan i de vina , bodea i de vina , silaghi i de vina , dar oamenii astia nu-s pe teren , eu nu cred ca cei numiti mai sus le spun jucatorilor sa nu joace bine sa nu dea goluri, deci vb si de fotbalisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale, Sport
Klaus Iohannis: Jurnal de campanie

Prezidențiabilul Klaus Iohannis a ales să intre mai ușor în contact cu posibilii săi alegători prin intermediul unui blog personal,...

Închide