Ultima actualizare: azi, 20:30
Locale

Popicarii de la CSM Satu Mare, locul 2 la Campionatul Național de Juniori

PopiceArena de popice din Câmpia Turzii a găzduit sâmbătă, 11 octombrie, etapa a II-a din cadrul Campionatului Național de Juniori (la popice).Această etapă trebuia să se desfășoare la Satu Mare‚ dar pistele de la CS UNIO nefiind omologate,echipele s-au confruntat la Câmpia Turzii.

Sportivii de la CSM Satu Mare au încheiat pe locul II această etapă, doborând în total 3.053 de popice. Etapa a fost câștigată de CFR Cluj & Industria Sârmei Câmpia Turzii (3.195 de popice doborâte – p.d.) iar pe treapta a III-a a podiumului au urcat popicarii de la CS Electromureș Târgu Mureș (2.671 p.d.).

Din lotul CSM Satu Mare au făcut parte: Dumitru Zahari (496 p.d.), Ciprian Cubițchi (531 p.d.), Marius Lucuț (531 p.d.), Gabriel Sabău (505 p.d.), Darius Șoncodi (507 p.d.) și Vasile Maxim (525 p.d.). Echipa este antrenată de Gheorghe Sabău.

În clasamentul general CFR Cluj & Industria Sârmei Câmpia Turzii se află pe primul loc cu 6.260 p.d. (6 puncte)‚ CSM Satu Mare ocupă locul secund cu 6.047 p.d. (4 puncte) și CS Electromureș Târgu Mureș cu 4795 p.d. (2 puncte).

Următoarea etapă din cadrul Campionatului Național se va desfășura pe 25 octombrie, la Târgu Mureș.

Sursa: CSM Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Baschet: CSM Satu Mare – „U” Cluj-Napoca 80-57

Echipa de baschet a CSM Satu Mare a învins ieri, 12 octombrie, fără probleme Universitatea Cluj-Napoca, într-un meci ce a...

Închide