Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Primarul Dorel Coica invită partidele să-şi pună bannere electorale în oraş

dorel coicaPrimarul Dorel Coica a lansat astăzi, într-o conferinţă de presă, o invitaţie la adresa partidelor să-şi depună cereri pentru amplasarea bannerelor pe raza municipiului Satu Mare.

Partidele sunt invitate să vină să îşi depună aprobări pentru a depune bannere. O să schimbăm regula de acum, într-o intersecţie sau într-o zonă unde este un banner nu mai permitem altora să fie. Deci acolo unde este un banner rămâne acela, restul îşi caută alte locaţii. Asta e dispoziţia primarului care nu poate fi pusă la îndoială de către consilieri şi de către nimeni altcineva”,a  declarat Coica.

Până acum au cereri PSD şi PLR, edilul afirmând că amplasamentele se aprobă după principiul “primul venit, primul servit”.

Şi eu sunt pe principiul că trebuie reglementat afişajul dar trebuie să stăm, să gândim, nu acum ca să ne dăm mari în faţa cetăţenilor. Curăţenia se face de comun acord, fiecare partid este interesat de afişaj. În Satu Mare a fost o harababură trebuie să recunoaştem, dar începând cu 2016 totul va fi civilizat, occidental. Şi eu sunt de acord că nu mai trebuie să punem bannere dar acum e tardivă această hotărâre. Dacă ei (consilierii) au dorit să-şi arate muşchii, cât de puternici sunt în combinaţii, uite că degeaba au făcut-o”, a precizat primarul.

Locurile în care vor fi amplasate bannere vor fi aprobate de către angajaţii primăriei şi edilul şef.

Întrebat dacă nu vor fi reclamaţii privind favorizarea vreunui partid, primarul a replicat că egalitate a fost în comunism.

Partidul care e cel mai puternic îşi pune cele mai multe, cei care nu au posibilităţi nu-şi pun, asta înseamnă campanie. Din experienţa mea de câteva campanii vă spun că afişajul acesta nu valorează 1-2% din valoarea cu care poţi să influenţezi populaţia. Populaţiei îi trebuie altceva, o să se mărească salariile de la 1 ianuarie, se măresc pensiile, astea sunt măsuri”, a adăugat Dorel Coica.

9 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Intr-un singur punct ai dreptate, Dorele: ceea ce faci TU este harababura iar din 2016 va fi totul civilizat, occidental deoarece Dorel Coica va fi alungat de la Primarie!!!! Ne-am saturat de tine oltean șmecher!

  2. vlad Răspunde

    :))))) Coica isi bate joc de toata lumea, ce bannere sa mai puna altii? in care intersectii? :)) poi ii pus Ponta in fiecare intersectie:))

  3. Tepes Răspunde

    A smenuit olteneste toate partidele , a zis ca nu se pun, dupa ca se pun, intre timp a aprobat locatiile pt psd si prl adica tot psd.
    Si tot el va mari salariile :)))))

  4. alava Răspunde

    incepe licitatia pentru locatia afiselor !
    Burdea : 250 euro /mp
    Centru : 500 euro/ mp

  5. Fuctionar public Răspunde

    UDMR ul face ce doreste in Primaria Satu Mare iar olteanul nostru cind vede bani semnaza fara sa clipeasca.

  6. privatu' Răspunde

    Javraaa !!!!
    PSD-ul a furat startul, si si-a montat bannere in toate zonele.
    Restul, conform spuselor tale, sa si le amplaseze in camp, probabil, ca oraasul e deja ocupat de bannerele cu Mickey Mouse !!!

  7. Cioara Răspunde

    Jos PSD! Sper sa va plateasca Dumnezeu pe cat mintiti si sa se curete Satmarul dupa ce m….ti de cancer, ciroza: coica, viman, govoras, jenica ardelean. Comunisti penali!

  8. danut Răspunde

    Coica, Marcela toarna tot, atentie, nu vi se pare ca Papici Marcela a fost prezenta ca si figurant in planeta maimutelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.