Ultima actualizare: ieri, 22:01
Publicitate

Sute de sătmăreni au participat la ”primaGYM’s Yin Yang Day”

yin yang day primagymLuni, 20 octombrie la primaGYM a fost o zi specială pentru clienții centrului de fitness. A fost o zi în care oricine a putut încerca unul din antrenamentele oferite de instructorii autorizați, o zi denumită ”primaGYM’s Yin-Yang Day”.

Antrenamentele au fost structurate pe yin și yang, pentru gustul tuturor celor care au călcat pragul primaGYM. Fiecare a avut ocazia să se cunoască mai bine, să-și descopere latura proprie yin sau yang. Sloganul zilei de la primaGYM a fost Ești complet dacă ești în echilibru! Atât psihic, cât și fizic! Vrei să te cunoști?

Antrenorii au pregătit pe tot parcursul zilei antrenamente YIN, gen bodyARTTM  sau pilates, dar și antrenamente YANG, prezentare Muay Thai Box, deepX (deepWORK advance) – unic și nou în România, B-element – Break Dance  Show, Zumba.

yin yang day primagym2N-au fost uitați nici amatorii de indoor cycling fiind oferite demonstrații de spinracing și spinning.

Sute de sătmăreni au încercat unul din antrenamentele oferite sau au încercat aparatele din sala de fitness, sub coordonarea instructorului.

Organizatorii ”primaGYM’s Yin-Yang Day” au premiat clienții din această zi cu numeroase premii, oferite de sponsorii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Publicitate
GAL Țara Oașului: Apel de selecție a proiectelor pe măsurile 112, 322 și 421

Grupul de Actiune Locala Ţara Oaşului anunţă lansarea in perioada 20.10– 18.11.2014 de noi sesiuni de cereri de proiecte din...

Închide