Ultima actualizare: ieri, 22:16
Locale

Karatistul Răzvan Tinca, campion mondial la competiția din Polonia

 KarateKarateka de la CSM Satu Mare au cucerit cinci medalii la Campionatul Mondial WUKF ce a avut loc, în perioada 15-20 octombrie, în Szczecin (Polonia).

Eroul lotului sătmărean a fost sportivul Răzvan Tinca cu două medalii de aur la kumite echipe shobusanbon, respectiv shobusanbon rotativ cadeți, și argint la kumite shobusanbon individual cadeți, având ”trei finale de infarct” învingând țara gazdă, Polonia, și reprezentanții Italiei.

De asemenea, doi sportivi sătmăreni și-au mai adjudecat două medalii de bronz la proba de kumite câștigate de Paula Ulici(kumite shobunihon fete, 11-12 ani)  și Florentin Miulescu (kumite băieți shobusanbon, 15-17 ani).

CSM Satu Mare a mai luptat în trei sferturi de finală cu echipa de fete condusă de Daiana Vancsa, Kinga Torok și Aura Crăciun, Cornel Bota, la categoria kumite shobusanbon junior băieți (70 kg) și mini cadeți,Alexandra Pintea,respectiv Rybana Lazin. Sportivii CSM-ului au fost pregătiți de Mihai Hanga, Florin Curileac, Robert Soos, Csatari Attila, Igor Bălăcescu și Florin Mihali.

Performanțele sportivilor este una de apreciat având în vedere numărul ridicat de sportivi din cele 36 de țări cu peste 1.500 de participanți,fiind reprezentate cinci continente.

Totodată, dorim să mulțumim conducerii CSM Satu Mare,Primăriei Satu Mare și sponsorilor: Polipol, Muller și Asociații,Plastica, Petrocom Satu Mare, Austria Invest, Dragsil Negrești -Oaș și Folda Security.

Sursa: CSM Satu Mare

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Biciclist accidentat grav în localitatea Decebal

La data de 20 octombrie, ora 19:30, pe DN 19, în localitatea Decebal a avut loc un accident rutier. Poliţiştii...

Închide