Ultima actualizare: azi, 13:52
Locale

Victor Ponta susține dezvoltarea infrastructurii de transport

pontaVictor Ponta s-a aflat ieri la Mediaș, la un eveniment important pentru Transgaz și pentru toată România – un secol de existență al Transgaz și al transportului de gaze. Activitatea de distribuție de gaze se confundă cu istoria României moderne. “Am avut primul oraș din Europa iluminat cu gaze naturale, am avut prima stație de comprimare a gazelor, am fost prima țara exportatoare de gaz din Europa. Avem deci motive de mândrie!” a subliniat premierul. România are toate premisele de a redeveni un lider în Europa, în ceea ce privește producția și distribuția de gaze, inclusiv la export – acesta este obiectivul premierului Ponta și al viitorului Președinte al României.

Victor Ponta este singurul politician si singurul candidat la Președinție care susține și care se zbate pentru a obține independența energetică a tării.

România poate fi lider regional în energie (în 5 ani, atingem independența energetică!) – acesta este unul dintre pilonii programului de țară propus de Victor Ponta.

Independența energetică este strâns legată de prosperitatea românilor și de întărirea economiei. Guvernul a reușit săptămânile trecute să amâne creșterea prețurilor la gaze pentru populație. O Românie Puternica, care să nu fie dependentă de gazul rusesc, poate oferi un mai mare confort populației și facturi mai mici la gaze.

Tot ieri, Victor Ponta a fost prezent la Târgu Mureș pentru inaugurarea lucrărilor la centura orașului – în regim de autostradă.

“Modernizarea infrastructurii de transport este un obiectiv important, susținut de Guvern. Am reușit să inaugurăm peste 200 de kilometri de autostradă, să modernizăm drumuri județene. România are nevoie de drumuri moderne, pentru a se racorda la căile de transport către Vest, dar și către Est. Suntem poarta de intrare și ieșire în și dinspre UE. Nu vom putea profita de acest lucru fără infrastructura dezvoltată”, a declarat Ponta.

Guvernul Ponta susține dezvoltarea infrastructurii din Transilvania. în perioada 2012-2014, Transilvania și Banatul au primit peste 1 mld. Euro pentru construcția de autostrăzi și reabilitarea de drumuri naționale.

Guvernul Ponta a făcut cel mai mult pentru Transilvania din această perspectivă a finanțării și dezvoltării infrastructurii de transport.

Sursa:  PSD Satu Mare

Un comentariu

  1. drumar Răspunde

    Și ca dovadă că susține dezvoltarea infrastructurii in România nu se mai fac autostrazi! Halal suținere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Accident soldat cu doi morţi în comuna Săcășeni UPDATE

Un grav accident rutier a avut loc astăzi în jurul orei 11:00, pe DN 1F, în comuna Săcăşeni. O femeie...

Închide