Ultima actualizare: azi, 20:41
Sport

Volei: CSM Satu Mare-LPS Piatra Neamţ 3-1

Volei6Echipa de volei a CSM Satu Mare şi-a făcut debutul cu dreptul în prima ligă din România. În meciul de miercuri, 15 octombrie, jucat pe teren propriu, elevele lui Adrian Pricop au învins LPS Piatra Neamţ cu scorul de 3 la 1. Meciul a contat pentru prima etapă a Diviziei A1 la volei feminin.

Voleibalistele noastre au început excelent meciul şi s-au impus în primul set cu 25 la 17. Setul secund a fost ceva mai echilibrat, dar în cele din urmă CSM Satu Mare a câştigat cu 25 la 21.

Sătmărencele au fost înfrânte în setul al treilea cu 10 la 25, însă în ultima parte a meciului CSM-ul s-a impus cu 25 la 19.

Pentru CSM Satu Mare au evoluat: Ivana Zburova, Beata Vajda, Adriana Matei, Alexandra Mișca, Allison McCardy, Alexandra Molnar, Daniela Dobre şi Viktoria Dedkova.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare, va întâlni în deplasare, echipa din Târgovişte. Meciul se va desfăşura sâmbătă, 18 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
Olimpia Satu Mare a câștigat meciul cu FC Bihor. Scor 2-1

Olimpia Satu Mare a câștigat astăzi meciul disputat acasă cu echipa oaspete FC Bihor, obținând scorul 2-1, goluri marcate de...

Închide