Ultima actualizare: ieri, 21:24
Locale

Andreea Paul cere îndepărtarea unor materiale electorale de lângă secţia nr. 63

Andreea Paul (1)Deputatul Andreea Paul a cerut la preşedintelui secţiei de votare nr. 63, unde a votat, să îndepărteze materialele electorale aparţinând unui candidat la preşedinţia României din apropierea acesteia. 

Conform legii, pe raza a 50 de metri în jurul secțiilor de votare nu este permisă afişarea de însemne electorale. Deputatul a anunțat imediat președintele și responsabilul cu paza secției de votare pentru a îndepărta însemnele electorale.

Am anunțat și înăuntrul secției de votare, pe președinta secției, care sigur de câteva ore bune de când s-a deschis secția de votare cu persoana chemată să respecte ordinea publică în secția de votare, nu au avut timpul necesar să rezolve problema până acum. Ei sigur că acum mi-au promis că anunță primăria și că se vor mișca. Abia aștept să-l văd pe domnul primar Coica cât de repede știe să se miște pentru a respecta legea. Peste oră venim să vedem dacă s-a rezolvat problema”, a declarat Andreea Paul.

Andreea Paul (2)

3 comentarii

 1. ardelean Răspunde

  Ciudata atitudinea racanului…cu mainile in buzunar in timp ce dialogheaza cu un cetatean, oricare ar fi acesta.
  Bravo d-le comandant al IJJ…aceasta imagine va reprezinta!!!

 2. Fuctionar public Răspunde

  Ma intreb de ce nu a avut acceasi atitudine doamna Andreea Paul cind a taiat pensiile si salariile a milioane de Romani.

 3. ACL Răspunde

  Ce atitudine sa ai cu o persoana mincinoasa, hoata, si cu tupeu? Trebuia sa se dea in spectacol…ca ea e vataful judetului amu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
378 de persoane internate în spitale au solicitat urna specială

Un număr de 378 de persoane internate în unităţile spitaliceşti de pe raza judeţului Satu Mare au solicitat sâmbătă, 1...

Închide