Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Patru accidente rutiere cu victime, în două zile

accidentLa data de 31 octombrie 2014, în jurul orei 12.00 pe DJ 108 L , în localitatea Craidorolţ din judeţul Satu Mare a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii Serviciului Rutier au stabilit că Katalin P. în vârstă de 25 de ani conducând  autoturismul marca VW a accidentat grav pe Eva H., de 18 ani, care în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Vineri după-amiază poliţiştii Serviciului Rutier au fost solicitaţi să intervină la faţa locului la un eveniment rutier produs pe DN 19, în localitatea Doba , judeţul Satu Mare. Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat , în vârstă de 42 de ani, circulând imprudent cu bicicleta s-a dezechilibrat şi a fost acroşat de autoturismul marca Ford, care circula regulamentar şi care era condus de Vasile O., de 23 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a biciclistului. 

Poliţiştii rutieri tăşnădeni au intervenit vineri la faţa locului la un eveniment rutier produs pe strada Înfrăţirii din oraşul Tăşnad. Lucian B. a condus autoturismul marca Toyota, iar pe fondul neacordării de prioritate a accidentat uşor o femeie , în vârstă de 51 de ani, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

La data de 1 noiembrie, în jurul orei 14.00 poliţiştii rutieri careieni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs DN 19, în afara localităţii Carei. Din primele cercetări s-a constatat că Gheorghe R. de 60 de ani, din Satu Mare a condus autoturismul marca Ford , iar pe fondul circulaţiei pe contrasens a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW, care era condus  regulamentar din sens opus de un tânăr în vârstă de 23 de ani. În urma impactului a rezultat accidentarea gravă a celor 2 conducători auto şi rănirea uşoară a  2 femei de 54 şi respectiv 52 de ani, pasagere în autoturismul marca Ford.

În toate situaţiile victimelor le-au fost acordate îngrijiri medicale, conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, de asemenea le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauze au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.