Ultima actualizare: azi, 21:05
Locale

Bărbat cu semnalmentele criminalului actriţei, internat Psihiatria Luduş

barbat-identitate-necunoscuta2Un bărbat cu o identitate necunoscută, a cărui semnalmente corespund cu ale criminalului care a ucis-o pe actriţa Gabriela Dorgai, se află internat în Secţia de Psihiatrie din Luduş, judeţul Mureş.

Potrivit Poliției Mureș, pe raza oraşului Luduş, a fost găsită la data de 13 noiembrie a.c., la trei zile de la descoperirea cadavrului actriței, o persoană cu identitate necunoscută. Bărbatul a fost internat la Spitalul Luduş – Secţia Psihiatrie.

Persoana cu identitate necunoscută are următoarele semnalmente: aproximativ 35-40 ani, înălţime 1.80-1.90 m, greutate 70-80 kg,constituţie astenică, păr brunet, faţa ovală, frunte lată, ochi căprui. Nu are semne particulare sau tatuaje.

Cine poate da relaţii în vederea identificării persoanei cu identitate necunoscută să anunţe la tel: 0265-202467 – Compartimentul Urmăriri sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmentele acestuia corespund cu cele ştiute despre criminal, adică are în jur de 35 de ani, înălţime 1,80 – 1,90 m. Bărbatul care a fost văzut de mai multe ori pe dig înaintea crimei era îmbrăcat într-o geacă, purta glugă şi avea un rucsac.

Fără îndoială şi persoana care a ucis-o şi violat-o pe actriţă are grave probleme psihice. Să fie această persoană criminalul actriţei? Doar anchetatorii pot da un răspuns cert, probabil pe baza testelor ADN. Una dintre variante este ca ucigaşul actriţei să fie o persoană cu grave afecţiuni psihice care ar fi ales-o la întâmplare.

Poliţiştii sătmăreni au efectuat un portret robot al criminalului, dar încă nu l-au făcut public, aşteptând confirmarea unor probe ADN ridicate de la doi suspecţi.

7 comentarii

 1. Fedák Márk Răspunde

  Ce bine ca eu am observat prima data acest lucru….

 2. Izabella I. Pandi Răspunde

  vezi ce inseamna sa te uiti la csi si seriale de genu :))

 3. Izabella I. Pandi Răspunde

  vezi ce inseamna sa te uiti la csi si seriale de genu :))

 4. Fedák Márk Răspunde

  Izabella I. Pandi daaa, Criminal Minds, Sherlock etc etc :))

 5. hany Răspunde

  COICA-DEMISIA ,UNDE ESTE POLITIA-Locala ,UNDE SUNT IMAGINILE DE PE CAMERELE CARE AU COSTAT MILIARRDE?????

 6. Farcas Robert Răspunde

  De ce naiba ii sunt cenzurati ochii ? Sunt persoane care cica ar fi vazut acel criminal , poate l-ar putea recunoaste dar nu cenuzrati poza ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Detalii cutremurătoare: Mai mulți sătmăreni au văzut când actrița Gabriela Dorgai a fost abuzată

Noi detalii șocante cu privire la uciderea actriței Gabriela Dorgai au ieșit din cercul anchetatorilor, și anume că mai multe...

Închide