Ultima actualizare: azi, 13:24
Locale

Caritas Satu Mare: Curs gratuit de calificare lucrător social

curs de formareOrganizația Caritas a Diecezei Satu Mare prin proiectul POSDRU intitulat „Parteneriat pentru șanse egale pe piața muncii”, demarat împreună cu Asociația Caritas Catolica Oradea și Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Socială și Medicală organizează cursul de calificare lucrător social.

Cursul va începe pe 2 decembrie, se va desfășura în Satu Mare și va dura 4 luni. În cele 720 de ore participanții vor avea posibilitatea de a acumula cunoștințele necesare pentru a deveni un lucrător social calificat. Cursul va fi ținut de specialiști în domeniu, asistenți social calificați.

Participând la curs, cei prezenți vor învăța cum să stabilească o legătură cu persoanele aflate în dificultate, cum să ajute oamenii care se confruntă cu diferite probleme, cum să coordoneze şi să asigure servicii către comunitate din punct de vedere profesional, operaţional și economic, cum să administreze activităţi, și multe altele.

Oricine dorește să obțină o calificare și un certificat recunoscut de statele membre ale Uniunii Europene, vrea șanse mai mari de a se angaja pe piața muncii, dorește să se ocupe cu oamenii și să aibă o meserie de calitate, poate să se înscrie la acest curs gratuit sau să obțină informații suplimentare la numărul de telefon: 0784-295207,  în zilele lucrătoare între 8-16.

Parteneriat_foaie cu antet_fara grid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.