Ultima actualizare: ieri, 21:17
Locale

Caritas Satu Mare: Posibilitate de muncă în Austria

birou de informare caritasBiroul de Informare din cadrul Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare printr-o colaborare cu Caritas Viena oferă încă din anul 2012, informații și consiliere în legătură cu oferte de serviciu pentru îngrijitori la domiciliu în Austria. 

Posibilitățile oferite de birou sunt axate pe calitatea serviciilor oferite clienților. În decursul a doi ani sute de persoane s-au adresat biroului pentru a afla mai multe informații despre posibilitățile de angajare în Austria. Anul acesta 16 persoane au reușit să se angajeze în străinătate ca și îngrijitor la domiciliu 24 din 24.

Csizmár Antal, angajatul Biroului de Informare a declarat că pe lângă informațiile date despre posibilitățile de angajare oferite de organizația Caritas Viena, sedă o mare importanță consilierii continuu a persoanelor plecate în strănătate. Îngrijitorii, pe lângă ajutorul primit de la angajații organizației din Viena, au posibilitatea de a primi asistență telefonică și de la angajații Biroului de Informare din Satu Mare. Deasemenea se pune mare accent pe formarea profesională a îngrijitorilor prin cursuri de specializare cum ar fi kinaesthetics în îngrijire, managementul conflictului în îngrijire, îngrijirea persoanelor suferinzi de demență și multe altele. „Este foarte important să subliniăm, că scopul nostru pe lângă oferirea informațiilor este ca persoanele plecate la muncă în străinătate să se întoarcă în țară și să-și valorifice experiențele dobândite. ”

Organizația partener  are grijă ca îngrijitorii plecați în Austria să se întoarcă în țară după o lună de muncă pentru a petrece următoarea lună alături de familiile lor și pentru a avea ocazia de a se regenera, și a se odihni.

Specializarea în îngrijire la domiciliu și cunoașterea limbii germane este o condiție în ceea ce privește angajarea persoanelor în străinătate, însă în lipsa acestora, în limita posibilităților, se oferă cursuri de îngrijitor la domiciliu și de limba germană.

Sediul biroului este în Satu Mare pe Bulevardul Unirii nr. 49 și are următoarele pagini de facebook: Birou de Informare, Információs iroda; PersonenbetreuerInnen Satu-Mare. Mai multe informații pot fi obținute pe adresa de mail[email protected]sau la numărul de telefon:  0261-710246 marți și joi între orele 14.00 – 18.00, iar miercuri și sâmbătă între orele 8.00 – 12.00. 

3 comentarii

  1. SUCIU DAN Răspunde

    BUNA !!! MA NUMESC SUCIU DAN,AM 45 DE ANI SOLICIT LOC DE MUNCA IN ANGLIA ,GERMANIA,AUSTRIA,FARA COMISION,DAR SA MI SE SPUNA DIN START CE SI CUM.NU CUNOSC GERMANA,DOAR ENGLEZA MEDIUM,PREFE IMI PLACE IN DOMENIU SOCIAL ,INGRIJIRE,SERVICII SOCIALE.AM MAI AVUT LOC DE MUNCA IN DOMENIUL SOCIAL, TREI ANI LA O FUNDATIE,IMI PLACE ACEST DOMENIU.ACTUALMENTE LUCREZ PE STUDII SUPERIOARE IN DOMENIUL BUGETAR.ORICINE MA POATE AJUTA ROG MESAJ, [email protected] SAU LA NR 0737850462,DUPA ORA 17.00.

  2. England Răspunde

    anunț important.medici specialisti : gărzile de weekend se platesc cu 1000 lire . Pe bune, in Anglia.!

  3. Lenutza Borz Răspunde

    Buna!!! Ma numesc Borza Ana, am 46 de ani solicit loc de munca pt ingrijire virsnici am cursurile facute tel. 0742595426 va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.