Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Comisarul care l-a prins pe Râmaru: Criminalul actriţei ar putea lovi din nou!

61599321Celebrul comisar Traian Tandin, cel care l-a identificat pe ”Râmaru”, cel mai mare criminal în serie din istoria României, a găsit indicii despre modul în care poate fi identificat asasinul actriței din Satu Mare.

Potrivit comisarului în rezervă Traian Tandin, există o asemănare izbitoare între cel mai periculos asasin din istoria României și criminalul actriței sătmărene, Gabriela Dogai, căutat de poliție în momentul de față.

”Modul de operare a criminalului seamănă izbitor cu cel care a speriat toată România, la începutul anilor ’70, atunci când femeile erau atacate pe stradă și ucise, iar ulterior violate. Necrofilul era nimeni altul decât Ion Râmaru. De departe cel mai sadic criminal din istoria României, acesta a fost prins după ce a ucis patru femei si a atacat 14 dintre ele”, a declarat pentru Cancan, Traian Tandin.61599324

De asemenea, comisarul susține că nu este exclus ca ucigașul să comită încă o crimă și foarte posibil tot în aceleași circumstanțe.

“Istoria criminalistica a demonstrat ca vârsta criminalilor care au atacat în serie este între 35 și 40 de ani. Cei care trebuie verificați prima oara sunt persoanele fără adăpost din zona, cu probleme mintale. Un alt aspect ar fi acela că după indiciile lăsate, criminalul actriței, despre care se bănuiește că ucide în serie, nu se va opri aici și va ataca în locuri similare, cu vizibilitate scăzută, și foarte probabil tot lângă apă. Pentru acești indivizi nu contează ca o femeie să arate bine sau să le placă de ea, ci pur si simplu sa fie lipsită de apărare”, a afirmat pentru Cancan, fostul comisar Traian Tandin.

Autoritățile române sunt în alertă după ce au aflat imediat după moartea actriței Gabriela Dorgai, din Satu Mare, ca ar fi posibil să aibă de-a face cu un criminal în serie. Asta la un interval de câteva zile, după ce autoritățile din Budapesta au anunțat autoritățile din Romania că cercetează o crima cu autor necunoscut, săvârșită în aceleași circumstanțe, la sfârșitul lunii septembrie. 

Modul în care s-a produs crima, dar și felul în care au fost găsite victimele indică autorităților ca au de-a face, cel mai probabil, cu același criminal, susţine fostul comisar.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, exclude vreo legătură între cele două crime..crima-budapesta

Reamintim că actrița Gabriela Dorgai a fost ucisă într-o zonă pustie, lângă un dig, în drum spre casă, iar unguroaica a fost ucisă în timp ce alerga pe o alee din apropierea apei, când a fost prinsă de agresor, ucisă si apoi violată.

Criminaliștii au identificat în ambele cazuri faptul că amândouă aveau un singur pantof în picior când au fost găsite.

Pană în acest moment au fost audiate peste 100 de persoane, însă anchetatorii nu au prea multe indicii despre bărbat.

Poliția maghiară oferă chiar o recompensa de 7,2 milioane de forinți celor care oferă indici cu privire la criminal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.