Ultima actualizare: ieri, 21:43
Locale

Laura Bota, demisă de la conducerea PMP Satu Mare. Organizaţiile s-au autosuspendat

Laura BotaUPDATE: Laura Bota a declarat că toate cele 46 de organizaţii PMP din judeţ s-au autosuspendat după ce a fost înlocuită de la conducerea filialei judeţene. 

Referitor la motivul pentru care a fost demisă, Laura Bota a precizat: “S-a dorit probabil o sancţionare şi probabil s-a greşit”.

Acesta consideră că scorul de 3,14% obţinut de candidatul PMP Elena Udrea în judeţul Satu Mare nu este unul slab, este peste media naţională a partidului, având în vedere structura etnică a judeţului, dar luând în considerare şi scorul de 5,4% scos la Cluj de primarul Emil Boc. 

Preşedintele interimar, Nicolae Ivăşchescu, este aşteptat la Satu Mare pentru a discuta cu membrii PMP.

Ora 9:00 Filiala județeană a PMP Satu Mare a fost dizolvată ca urmare a rezultatelor de la alegerile prezidențiale, Laura Bota fiind demisă din funcția de președinte.

Decizia a fost comunicată prin email filialei sătmărene.

Imediat după aflarea veștii, conducerile organizației de femei și tineret a PMP Satu Mare au anunțat că demisionează, în semn de solidaritate cu Laura Bota.

Președinte interimar al PMP Satu Mare a fost numit Nicolae Ivășchescu, fost ministru al Muncii.

Elena Udrea a obținut la prezidențiale 3,14% în judeţul Satu Mare.

12 comentarii

 1. pmp Răspunde

  cine munceste, greseste si va fi pedepsit 🙂

 2. om_de_dreapta Răspunde

  Cine seamana vant, culege furtuna! Nu putea sa tina minciuna la nesfarsit! Conducerile Organizatiilor de femei si de tineret erau oricum varza, ce tineret, ca Bianca nu mai vrea sa auda de Laura, iar ceilalti s-au lamurit de PMP Satu Mare. Foarte tarzie reactia Bucurestiului! Dar e bine ! Inca un putregai iese din politica prin usa din dos. Poate isi revine partidul pana la urmatoarele alegeri, poate fara Elena Udrea.

 3. vasile Răspunde

  Partidul politic nu-i bordel, n-avea ce sa caute asta in fruntea lui. Rezultatele au fost pe masura -aproape zeeerrrooo.Cele care au plecat n-au ce sa caute inapoi la partidul din care au plecat.

 4. Romulus Iaru Răspunde

  Pentru conformitate, citam din Hotararea nr.104 a CEN PMP:
  ” In vederea desemnarii structurii interimare de conducere a organizatiilor (…) Satu Mare (…) sunt desemnate urmatoarele persoane:
  (…)
  – Dl. Nicolae Ivaschescu – Satu Mare
  (…)”
  Asadar Nicolae Ivaschescu nu a fost numit presedinte al organizatiei Satu Mare, acesta fiind presedintele Organizatiei PMP Bucuresti Sector 6, organizatie ce a obtinut locul 6 in clasamentul national, rolul domniei sale rezumandu-se la asigurarea unui interimat functional in organizatia SM, organizatie ce a obtinut al saselea cel mai slab rezultat. O simetrie binevenita.
  Hotararea luata in CEN a fost discutata Sambata 8 Noiembrie la Snagov de reprezentantii tuturor organizatiilor si este propunerea presedintelui PMP Harghita, dl. Adrian Trif, care si-a asumat cu onoare rezultatul obtinut de organizatia condusa de domnia sa.
  Scopul comentariului este strict in sensul completarii informatiei din articol si nu intentioneaa judecati relative in ceea ce priveste performata organizatiilor.

 5. vancea Răspunde

  Cu siguranta vor fi oameni noi care vor crede in acest partid . Laura Boata va avea mai mult timp sa-i pregateasca prajituri sotului puscariabil .

 6. matroz Răspunde

  De nici-un fel nu aveam simpatii fata de pmp-parca asa se numeste ,dar parca nu este democratic.Vai d eel partid si de ei reprezentanti!Pacat de doamna asta ca a ales calea gresita!

 7. om_de_dreapta Răspunde

  Iata ca d-na Bota ne-a mai tras o minciuna! Ea stia ca s-a luat o decizie, nu ca este data afara doar pe un email.
  Domnul Iaru ne lamureste in aceasta privinta.
  Cat despre conducerile care demisioneaza e foarte ok. Cine preia trebuie oricum sa faca aceasta, n-o fi nebun sa lase pe looseritele alea in continuare! Un partid cu altfel de aspiratii, distrus de Elena Udrea la centru si Laura Bota la judet. Uitati-va in trecut la tot ce a afirmat d-na Bota, a spus ea ceva vreodata de PSD local? Nu, ea zici ca era in Bucuresti, avea treaba cu Ponta. E pe mana cu nemernicii astia, nu m-ar mira sa o vad la PSD in curand !

  • mirica Răspunde

   Ar pierde mult la nivel de judet , asa ca nu se risca cei din PSD sa accepte o asemenea persoana in partid. Aviz sotiile celor din PSD .
   Laura nu iarta nimic…

 8. Piticu Răspunde

  Se vorbește în târg ca ciuma de la pmp tinde sa contamineze noul partid a lui Tarifează . Atenție PLR

 9. om- de- dreapta Răspunde

  Cu asa candidat ,sa ziceti *merci* ca ati luat cinci procente ! Pt d-na Udrea este imens.

 10. victoria Răspunde

  E grea politica pentru unii , pentru cei care nu o inteleg e si mai grea …
  Duduia Bota stie ca nu poţi ajunge sus , daca nu te comporti ca intr-un bordel , iar cand devii expirata si esti eliminata , o iei razna.
  Suntem curiosi sa vedem care din filialele partidelor satmarene vor accepta serviciile slujitoarei cultului basescian .
  Este greu să supravieţuieşti fără să îţi găseşti un refugiu , mai ales cand auzi ca se apropie sunetul de zeghe .

 11. Virgil Răspunde

  Nu mai este Elena Udrea idolul tau , Laura Bota ?
  Nu te mai lauzi ca esti sub aripa ei ocrotitoare , care te apara de toate faradelegile pe tine si pe sotul tau corupt.
  Se vorbeste in targ ca te-ai milogit pe la congresul PMP sa fii reprimita in partid.Pana unde poate sa ajunga marsavia unui om de joasa speta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.