Ultima actualizare: azi, 11:57
Locale

Ucigașul actriței Gabriela Dorgai – un admirator secret?

Gabriela DorgaiO nouă pistă a fost lansată de unii dintre angajații Teatrului de Nord, și anume faptul că ucigașul actriței Gabriela Dorgai ar putea un admirator secret psihopat care a urmărit-o.

Deocamdată anchetatorii nu au făcut public niciun detaliu cu privire la acest caz, confirmând doar că este vorba despre un omor. Surse apropiate anchetatorilor au afirmat pentru PortalSM că actrița a murit asfixiată. Ea ar fi fost prinsă pe dig și târâtă înspre Someș, unde ar fi fost violată şi strangulată. Anchetatorii aşteaptă rezultatele autopsiei pentru a se stabili dacă a fost violată sau nu.

Unii dintre colegii actriţei Gabriela Dorgai consideră că ucigaşul ar putea fi un admirator al acesteia, care ar fi urmărit-o şi ar fi abuzat de ea, mai ales că infractorul nu s-a atins de telefonul femeii şi nici de cei 1.400 de lei pe care îi avea la ea.

O altă posibilă variantă este că ucigaşul ar fi un bărbat înalt, de 1,90 m, de vreo 30-40 de ani care a fost văzut plimbându-se mai multe seri la rând pe dig.

De asemenea, printre posibilii suspecţi se află boschetarii care stau pe sub poduri, aceştia fiind luaţi la întrebări de anchetatori.

Vom reveni cu detalii.

6 comentarii

 1. Anonymous Răspunde

  BLAGAAAA

 2. Donatella Gulya Răspunde

  socant!

 3. Donatella Gulya Răspunde

  socant!

 4. virgil Răspunde

  Marele sef Vlad este lovit de incompetenta de militian.

 5. Dixy Noemi Răspunde

  Daca erauboschetarii de sub pod luau si bunurile…

 6. Dixy Noemi Răspunde

  Daca erauboschetarii de sub pod luau si bunurile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.