Ultima actualizare: azi, 11:37
Locale

Liderii FDG Satu Mare: Iohannis a obţinut un rezultat nesperat de bun

FDG Satu Mare (13)Liderii FDG Satu Mare au transmis mulţumiri sătmărenilor, astăzi, printr-o conferinţă de presă, pentru votul acordat lui Klaus Iohannis.

Avem un preşedinte bun, al tuturor, care va lucra pentru binele tuturor. Pentru a avea o ţară prosperă nu este suficient să avem un preşedinte bun, succesul este suma eforturilor mici făcute zi de zi. Noi trebuie să fim alături de preşedintele nostru zi de zi, trebuie să facem lucrurile bine atât la servici cât şi în organizaţie şi peste tot unde avem activitate“, a spus preşedintele FDG Satu Mare, Ioan Leitner.

În opinia acestuia, preşedintele ales poate colabora şi cu guvernul Ponta, dacă va propune un buget bun, pentru toţi românii.

Ştefan Kaiser, responsabilul politic al FDG Satu Mare, a explicat că la nivel judeţean s-a luat în unanimitate decizia de a-l susţine în unanimitate şi necondiţionat, toţi primarii şi organizaţiile locale dând tot sprijinul.

A fost nesperat de bun rezultatul obţinut în al doilea tur de scrutin, dar pentru asta a fost o organizare şi o muncă desăvârşită”, a spus Kaiser.

Vicepreşedintele Ştefan Ressler a afirmat că este extrem de important faptul că în cea mai înaltă funcţie din stat a fost aleasă o persoană aparţinând unei minorităţi.

Dacă în Germania a fost posibil să se aleagă în funcţia de cancelar o femeie, iată că şi România a dat curs unei solicitări de a respecta persoana şi de a aprecia adevăratele valori, adevăratele principii, munca, seriozitatea şi corectitudinea. Aş dori să mulţumim tuturor alegătorilor pentru sprijinul acordat. Deşi poate alţii, care aparţin unei minorităţi, nu au fost de acord şi nu au susţinut necondiţionat candidatul unei persoane care aparţine de o minoritate, iată că electoratul a demonstrat în mod deosebit de clar că voturile nu se pot negocia, că voturile nu pot fi tranzacţionate de unele persoane, şi a dat dovadă de un spirit civic şi o responsabilitate ieşită din comun”, a spus Ressler.

FDG Satu Mare (10)

În încheiere, Ioan Leitner a anunţat că Strudlifest va fi organizat sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 15:00 pentru copii şi de la ora 17:00 pentru adulţi. În cadrul evenimentului, copiii vor fi învăţaţi cum se prepară acest produs tradiţional şvăbesc.

5 comentarii

 1. svabii Răspunde

  de ce FDG CAREI nu a facut campanie pentru Klaus Iohannis si nu a avutr nici un banner afisat pe toata perioada de campanie?
  acum vor profita din plin de avantajele reusitei dar cum ramane cu oportunistii de la fdg inscrisi la udmr ca sa faca parte din consiliul local?
  mumiile ar trebui sa lase locul tinerilor care vor sa aduca schimbarea si nu ploconirea la udmr carei!

 2. ALEGATOR Răspunde

  Oare nu trebuia mai demult sa va faceti simtita przena fara sustinrea altora? Acum poate ca vati regasit identitatea cu ajutorul ROMANILOR si nu a altora.

 3. Iancu din Ianculesti Răspunde

  FDG = un balon plin de… aer

 4. himplerrr Răspunde

  da citi din oamenii astia vb germana????? presuri ale societatii ce sunteti

 5. profesor Răspunde

  Poate că de acum înainte o să vă purtați ca șvabi, nu ca unguri, cum faceți de atîta amar de vreme. În loc să vă mîndriți cu originea voastră, cu toate calitățile, voi v-ați făcut sluga UDMR. Mare păcat! E timpul ca și voi să cîntați și să simțiți – Deșteaptă-te ȘVABULE din somnul cel de moarte!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Minorele au fost găsite (UPDATE)

UPDATE: Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare anunță că  minorele au fost găsite de către poliţişti şi se află în...

Închide