Ultima actualizare: azi, 11:54
Locale

Pacient cu boală încă neidentificată, la Spitalul Satu Mare

spital urgenteUn sătmărean a fost internat la Secția de Boli Contagioase a Spitalului Județean de Urgențe (SJU) Satu Mare cu o boală încă neidentificată, inițial existând suspiciuni de ebola. Pacientul face parte din Legiunea Franceză și a stat o perioadă în Africa, unde a avut o misiune, însă a trecut cu bine toate testele care i s-au făcut la întoarcere în Franța. Ajuns acasă, sătmăreanul s-a simțit rău și a ajuns al spital.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică susțin că pacientul nu are ebola, deși inițial se suspecta această boală.

Nu este exclusă posibilitatea ca sătmăreanul să aibă malarie, însă se așteaptă rezultete de laborator pentru a stabili exact de ce boală suferă acesta.

Bărbatul este internat la secția de boli infecțioase.

8 comentarii

 1. Explica Răspunde

  kojac.Coica este pregătit.el apăra orașul de necazuri.un om capabil.Hoț, Libidinos si Mincinos. Trădător , dar nimeni nu este perfect.

  • Cetatean Răspunde

   Ce legatura are primarul cu suspiciunea de malarie mai exact? …

   • ardelean Răspunde

    Pai e specialist la identificarea cazurilor de halena..Tin minte si acum interventia lui in emisiunea cu ovidiu silaghi si candidata PDL…

    • Kinga Răspunde

     Domnu primar mi-a facuta strada mea si pusa lumina si becuri, eu il iubesc, pentru ca strada mea 14 eni a fost stricat iar acum e frumos si curat!

 2. Pacient Răspunde

  Kojac.Chelu Coica ne apără, el are grijă de Satu Mare.sa dormim linistit. Hoț Libidinos, Mincinos, dar nimeni nu este perfect.!a! Si Trădător. ( vezi Govor.)

  • Marcus Răspunde

   Om prost ce esti! Malaria nu e tot una cu halena! Halena se simte de la o posta! Si asta e adevarul! Il admir pe primar pentru ca spune lucrurile pe fata! Dl Primar Coica va votez si in pe viitor! Si am sa ma
   Rog de dvs sa candidati, asta in caz ca renuntati la Primarie! Eu am participat la intalnire si mirosea bruneta langa mine! La un moment dat m-am retras ca imi venea sa vomit! Asta e adevarul! Fratilor, lasati alcoolul cand iesiti in public!

 3. sticla goala Răspunde

  coica i cel mai bun ….mai desfac o sticla …coica i cel mai bun…..si iar o sticla roca i cel mai bun …….da coica si roca sunt extraordinari de buni
  ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Liderii FDG Satu Mare: Iohannis a obţinut un rezultat nesperat de bun

Liderii FDG Satu Mare au transmis mulţumiri sătmărenilor, astăzi, printr-o conferinţă de presă, pentru votul acordat lui Klaus Iohannis. "Avem...

Închide