Ultima actualizare: azi, 20:10
Locale

Primarul Dorel Coica, elevilor de la LPS: O să aveți sală polivalentă, bazin acoperit și stadion reabilitat!

inaugurare liceul cu program sportiv (17) Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, alături de viceprimarul Radu Roca și consilierul local Manuela Rogoz au participat astăzi la recepția oficială a lucrărilor de renovare care au avut loc la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare.

Primarul le-a spus elevilor că administrația locală investește în învățământul sătmărean pentru a le asigura elevilor condiții bune și le-a promis sportivilor de la acest liceu că vor avea o sală polivalentă cu 6.000 de locuri, vor avea o piscină acoperită pentru înot iar stadionul Olimpia va fi reabilitat.

Lucrările de modernizare a Liceului cu Program Sportiv au costat aproximativ 44.000 de euro fără TVA și au constat în special în înlocuirea tâmplăriei, a geamurilor și ușilor.

34 comentarii

 1. privatu' Răspunde

  …. !!!!!

 2. cosmin Răspunde

  Pacat ca nu au inaugurat-o intr-o zi cu ploaie ,pentru ca sa vada cum ploua prin tavan,in cel putin 10 locuri…

 3. cetatean sm Răspunde

  …..numa sa îl votati pe ponta.Sa va fie rusine.Jos psd!Iohannis presedinte

 4. cetatean sm Răspunde

  ….numa să votaţi ponta.Să îţi fie ruşine COIca.Acuma promiti orice numa sa castigaţi câteva voturi în plus.Votaţi Iohannis presedinte….si atunci vom putea accesa fonduri europene ptr orice modernizare….

 5. Satmarean Răspunde

  Dragi copii! Mai credeți in povești? Coica nu a fost in stare să lanseze NICI UN proiect nou, nici o investiție serioasă de doi an jumate de când este primar! Nu a fost capabil să administreze nici instituțiile ce le are in subordine, uitați-vă la CSM sau la Olimpia, doi saci fără fund in care investește miliarde fără vreun rezultat. Trotuarele si câteva străzi, majoritatea cu proiectele câștigate de Illes, in rest numai excursii pe banii cetățenilor. Ia întrebați dragi copii, cu cine a fost domnul primar in China si ce rezultat a avut vizita excelentei sale????

 6. delia Răspunde

  Au început aceeași postaci sa arunce otrava pe un primar care a făcut multe lucruri bune în oraș .sa va fie rușine

 7. ionica Răspunde

  Așa trebuie făcut trebuie înjurat primarul de către Ratiu și camarila UDMR ca doar ei nu au făcut nimic ptr oraș

 8. ionica Răspunde

  Vă mulțumim domnule Primar pentru toate lucrurile bune care le ați făcut și le va ți face pentru satmareni.

 9. ionica Răspunde

  Nu a făcut câteva trotuare ci zeci de drumuri care au fost de pământ pana acuma ăsta nu po nega nici cei mai ordinari opozanți ai primarului.

 10. alex Răspunde

  Si blocurile care se anvopeaza pe bani obținut ti de primărie din fonduri Europene?

 11. Florea Răspunde

  Sa va fie rusine pentru ca a ti izolat pe bani europeni mii de apartamente.de ce nu au facut la fel si predecesorii lui.

 12. gabi Răspunde

  Pe Caragiale avem asfalt dupa 25 de ani de mizerie si praf si ai multumim primarului pentru asta.

  • DNA Răspunde

   O sa platim noi cu varf si indesat toate trotuarele astea, facute prin Tehnic Asist….Coica are de castigat din trotuate, si electoral si financiar….

 13. veronica Luisa Răspunde

  pentru prima data cand se vede ca avem primar in acest oras.

 14. Maria suteu Răspunde

  Sa va ajute Domnu pentru câta lume a ti ajutat in orașul ăsta.

 15. dana barbos Răspunde

  A avut primarul UDMR un proiect grandios de împroprietărire a Episcopiei cu toate spațiile din centru dar pe Coica trebuie sa l înjurâm care a facut atâtea lucruri in oras.Mare diferența intre ei.

 16. nelu braica Răspunde

  A pus la punct și cartierul micro 16 ăsta e adevărul toată lumea are locuri de parcare și se circula civilizat pe trotuare.

 17. dani tarta Răspunde

  Pentru realizările lui Coica al votez pe Ponta și nu pe Iohanis.

 18. George marinel bloc Transilvania Răspunde

  Pentru ca mi a izolat blocul pe bani europeni eu al respect și al voi vota în continuare și pe el și pe Ponta.

 19. mihaela ciupac Răspunde

  Coica este contestat vehement de vreo doi trei postaci plătiți datorita faptului ca a rezolvat multe din promisiunile din campanie.

 20. cetățean Răspunde

  COICA e un bun gospodar al orașului Satu Mare e aproape de oameni și încearcă sa rezolve toate problemele comunității.

 21. emisia valiean Răspunde

  COICA e singurul primar care a făcut drumul spre Satmarel noi toți de aici votam cu Coica și cu Ponta.

 22. Marian Răspunde

  Ce performante mai sunt la LPS ca de ani buni tot un sahist e sportivu anului acolo. La baschet nu mai vine nimic din spate de la LPS. De handbal ce sa mai vorbim…Istrate e pe viata profesor si antrenor dar n a crescut niciun jucator…Voleiul se mindreste cu adepu.Atletismu zace in mizerie la stadionu Dinamo.Iar fotbalul s a unit cu Olimpia si directoru Pacuraru nu mai da un ban la echipe. E jenant sa promiti stadion si sala polivalenta si bazin cind tu ca primar esti girantul distrugerii performantei in sportul satmarean. Cu pensionari ca Neagu, Fulop, Pacuraru si cu butoiasu de Ziman , LPS u si sportu satmarean se duce de rapa.Coica oare nu te transfera Dragnea la Alexandria?

 23. păcurar ion Răspunde

  Dar ce vina are primarul ca nu se face performanta ? Sau e de vina primarul și pentru starea învățământului? Primarul trebuie sa asigure baza materiala pentru ca sa se poate face performanta.Asta e culmea culmilor da ce Primarul angajează profesorii?Ce ne este dat sa vedem?

 24. viorel astalas Răspunde

  Este jenant sa promiti bazin de înot?Domnule Marian sunteti deplasat rău Satu Mare e singunul municipiu fără bazin.

 25. Marian Răspunde

  @ are bazin la select si nici pe ala nu suntem instare sa l intretinem…e in insolventa! Iar legat de primar ..nu el numeste profesorii, dar numeste directorii de LPS si de CSM ! Asa ca hai sa nu l transformam in superprimar ca nu e!

 26. stegerean Răspunde

  STENOGRAMA ÎNREGISTRĂRII CU MIRCEA GOVOR
  „Deci noi facem ce trebuie pentru judeţ şi ne pişăm pe şefii noştri…..Nu se mai poate să-l dăm în aia, nici pe el, nici pe … de la municipiu. Nu există asemenea vocabular, să-l dăm in aia sau în aia de Ponta sau de Dragnea. Nu există aşa ceva şi nu va mai exista, garantez eu. În judeţul Satu Mare, cât sunt eu aici nu vor mai exista aşa feluri de oameni. Să-i ia mama dracului pe toti, că n-am nevoie de toţi nenorociţii în jurul meu.

  Deci am nevoie decât de cei cu care pot face treabă, restul valea. Pleacă la mama dracului toţi, n-am nevoie de niciunul. Şi Dan Secelean (?), eu îţi spun ultima dată, dacă eu te chem la şedinţă şi nu vii că eşti la domnul primar, eu mă duc la domnul prim-ministru. Fără nicio ezitare, o să fii dat afară. Să fii dat afară! Eu te-am pus director acolo, băi. Şi nu tu îmi comanzi mie! (dă cu pumnul în masă) Ai fost numit politic, n-ai fost numit de Voica, pentru că el aici nu face legea în municipiul Satu Mare! Că m-am săturat.

  Deci încă o dată, dacă te chem la mine şi nu vii îţi garantez că vei zbura! Şi nu numai tu! Păi ce faceţi voi, mă, voi faceţi regula? Sau crezi că Voica îmi face mie regula? (nu se intelege)

  N-am numit pe nimeni în glumă, dar ce, mă milogesc în faţa lor? Nu mă milogesc. S-a terminat. S-a terminat. Deci să discutăm vorbe. Cine mai vrea să mergem împreună la muncă, mergem, care nu, acuma se ridică în picioare şi pleacă.

  Nu mai am nevoie de filfizoni. Că nu-s eu să-mi ţin (neinteligibil) de râs. Faţă de toată lumea. Că nu se poate, domne. Că nu se poate pentru că oamenii ăştia Ponta si Dragnea nu merită bătaia asta de joc (neinteligibil) cu cine, cu Iohannis. Cine mă-sa e Iohannis? Ce-a făcut, domnule, ACL pentru voi, pentru oamenii din judeţul Satu Mare? Nimeni, nimic. Dar aici este o tactică cât se poate de nesimţită. Zona Oaşului nu vă interesează. Credeţi că vi se cuvine tot. Nu vi se mai cuvine nimic. În frunte cu domnul Ciocan. Ultima dată vă spun, dacă nu va implicaţi în Certeze, lăsaţi pe altul să se ocupe de Certeze. O spun în toate organizaţiile. S-a terminat. Eu nu am nevoie să îndur atâta ruşine din cauza unuia sau altuia. S-a terminat.
  Deci nu se mai poate. Dacă vreţi să lucrăm bine împreună, bine, dacă nu cu asta basta. Nu am nicio problemă, nu am niciun avantaj de când sunt preşedinte de organizaţie. Pierd ca un prost, şi ca imagine pierd, şi sănătate, pierd şi bani, pierd de toate. Dar nu-mi pare rău, dar măcar să văd rezultate, domne, că îi respect prea mult pe oamenii ăştia, vin de patru ori într-un an de zile. Vine lumea şi cere. Toată lumea se plânge (neinteligibil) .

  Dar nu se mai poate. Deci chiar m-am săturat. O să merg acuma la Bucureşti, o să-i spun exact situaţia şi o să le spun fraţilor, despre asta e vorba. Dacă în municipiu nu poţi să discuţi cu nimeni, de asta s-a întâmplat ……(neinteligibil, sună un telefon), n-a vrut să ia măsuri dure acuma înainte că s-a gândit ……(neinteligibil). Dar mâine o să zic tot. Şi mă duc la organizatţe, nicio problemă. Dar nu sunt eu slugă, măi, frate, dar ce credeţi? Deocamdată mi s-a dat sarcina asta să conduc faţă de voi.

  Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero, când se impart …(neinteligibil) zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa.

  Deja nu se mai poate. Trebuie să mă duc eu să mă milogesc ca un prost şi să pun o groază în joc? Pentru ce? Ca sa vin aici să ce? Să mă fac de râs. Pentru că ăla doarme la amiază în loc să meargă în campanile electoral, alalalt în ziua votului stă şi nu face nimica, mă duc la altul nimica. Unde ai fost, măi? Unde a fost …(neinteligibil) de la şcoală? Cum să fie la şcoală, mă? Eu ce-s, tâmpit? M-am dus şi am vorbit cu omul nostru. … (neinteligibil) Să-ţi spun ceva, de luni nu mai vine la şcoală, să se ducă să se odihnească. De luni, la revedere. Nu mai merge cu de-aste feluri. Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic , directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă. S-a-ncheiat. Eu îmi asum pentru traba asta şi plec şi eu, nicio problemă, dar nu stau în faţa voastră să mă fac de râs. Nu stau, s-a terminat.
  Deci am hotărât în felul următor: la fiecare secţie de votare vreau să văd doi oameni în faţa secţiei de votare, din care să fie consilieri locali, în special dacă avem, să fie directori/profesori de şcoli, să fie poştaşul din sat, să fie reprezentantul direcţiei sanitar-veterinare, nu-I aci, sunaţi-l să vină urgent. Deci asta spun, în fata secţiei de votare să fie la intrare doi oameni care să stea de vorbă cu omul: Bună ziua, bine aţi venit, vă aşteptăm să veniti să fiţi de partea noastră şi la revedere.

  Dacă aveţi probleme acolo … Vă garantez. Deci la fiecare secţie de votare. Pe lângă asta trebuie să meargă din casă în casă să le spună la oameni în felul următor: oameni buni, nu facem voturi, nu ne gândim pentru comună, stăm degeaba. Le spuneţi. Vă spun sincer, eu vă garantez, toţi care vor pierde, eu nu vă ….(neinteligibil). Ăla care o pierdut cu mine nu se mai vede nu mai vede, de partidul ăsta vorbesc. De-aci încolo, iar eu la Consiliul judeţean în nici într-un caz.

  Deci o să facem o schemă pentru asta, sâmbătă, duminica asta şi duminica viitoare trebuie să aveţi un reprezentant din fiecare localitate, în fiecare biserică din localităţi. Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi. S-a terminat. Fraţilor, NU, la revedere, şi i-am spus la preasfinţit, a spus presfinţitul trimiţi în fiecare localitate, în fiecare biserică un om, ăla să trimită SMS şi-n localitatea la care n-o spus să votezi cu Ponta să nu-l văd. Dar nu se mai poate. Nu se mai poate.

  Cum adica mă, dar ce pofte-s astea? Numa’cu mâna-ntinsă şi noi ce să facem? S-o terminat. Deci preasfinţitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar. Dar …..(neinteligibil) Şi încă ceva, la toţi popii dacă pierdem toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am şi spus. Toţi au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă la mama dracului, nu mă interesează. Deci s-o terminat. Deci de-acum înainte intru până mă duc la…. Păi da ce suntem noi, mă, casă de binefacere, suntem proşti? Nu mai suntem proşti, am fost destul.

  Este vina noastră, n-am făcut mobilizare. Nu ne-am dus la oameni, nu i-am rugat să vină la vot, eu am sunat la o grămadă, v-am sunat până mi-au sărit ochii. Am vorbit pe telefonul ăsta atât că dacă Doamne fereşte, pierdem, sută la sută-mi iau gatul. Dar măcar mai completez cu ceva…..n-am nicio problemă. Că asta-i viaţa.

  În duminica votului puneţi în fiecare biserică să fie câte-un om de-al nostru. Ăla să aibă telefon şi să ia legătura cu băieţii noştri, să trimită SMS. Le-o spus sau n-o spus. Dac-o spus, e-n regulă. Nu se poate aşa ceva. Şi-atunci dacă în ziua votului, şi vă repet, număr pe fiecare localitate când mă duc: doi în faţă secţiei de votare, da’care stau şi discută cu oamenii, nu stau ca nişte (neinteligibil) bete pe-acolo sau se duc să se-ncălzească cum s-or dus unii. Nu mai aşa ceva. Că nu murim 10 ore sau cât trebuie să stăm acolo. Două persoane. Unde avem primar, prezenţă obligatorie a primarului, a viceprimarului, a managerului public, prezenţă obligatorie acolo să stea de vorbă cu oamenii. Şi-a consilierului, am spus, consilierii, directorii de deconcentrate, tot. Şi cei care vor fi puşi acolo, dacă nu sunt puşi acolo, am terminat-o.

  ..(neinteligibil) 20 de oameni, mă. 20 de oameni, toţi pregătiţi. Or umblat din casă în casă, or făcut ce-a trebuit. 20 de persoane or strâns cred şi babele care umblă în patru labe. Aşa se face, măi fraţilor! De aia sunt rezultate. Oamenii au dreptul să voteze. Trebuie să-i facem să voteze.
  Tu trebuie să-i mobilizezi, să-i împarţi, nu mă interesează, în toate localităţile, să împarţi sever oamenii tăi pentru că am încredere în tine şi am încredere în oamenii tăi. Nu ştiu cum vă aranjaţi, cum vă faceţi, în fiecare localitate trebuie să avem 1,2,3,4, câţi încap. Te rog. Deci am spus, în tot judeţul. Trebuie să prindem primăriile UDMR. Cei de la UDMR ne-au promis că vin cu noi. Ei sunt şmecheri, lucrează la două capete, dar nu funcţionează. Vom avea în fiecare localitate câte un ungur de-al lor şi unul de-al nostru. Şi vom sta să vedem ce vor să facă. De asemenea, din momentul în care am bătut palmă cu ei şi le cerem acelaşi lucru în biserică trebuie să meargă în biserică (neinteligibil). Nu mai merge aşa. Nu mai avem ce face. Vom avea oameni în fiecare biserică ungurească. Asta e etapa a doua, după ce s-a vorbit preotul cu ei. Şi vom avea om care să asculte predică în biserică. Şi tot aşa. Am spus clar. Dacă aşa stă treaba, domnul primar din ..(neinteligibil) îmi dau cuvântul meu de onoare, îi fac acolo staţiune cum n-o fost niciodată ……(ininteligibil). Şi-i spun primarului din Sodun să cauţi teren între … pentru o staţiune şi-ţi fac o staţiune termală cum nu există în judeţul Satu Mare. Uite, ……suntem nerecunoscători.

  Nu mai vorbesc de directorii de deconcentrate. Măi, oameni buni, am fost şi-acuma, mi s-o cerut, am dat note explicative cum au fost numiţi directori, am dat dosare la DNA,frumos, zice că eu i-am numit. Nu, ministerele îl numeşte . Dar voi n-aveţi obligaţii faţă de nimeni? Numai voi? Faţă de voi au obligaţii toţi? Nu există aşa ceva. Nu există. Uite, eu îmi asum şi după această campanie crezi că nu ştiu care ce miscă? Eu vă garantez că jumătate la revedere. Ca să ştiţi de la mine. Nu mai merge. Nu puteţi să mă păcăliţi. În asta intra şi ceilalţi care-s numiţi aşa cum îs numiţi. Vă spun un lucru: controlul în Consiliul Local Satu Mare îl am eu. Nu-l are nimeni. Şi nu v-or schimbat munca pentru că n-am vrut eu. Că nu l-am lăsat pe altul şi pe ăsta, pe Cozma, să-l schimbe c-or vrut să-l schimbe. Nu primarul deţine controlul,eu deţin. Şi-n momentul în care eu am spus că îl schimbăm, îl schimbăm. În momentul când spun că nu mai trece niciun proiect, nu mai trece niciun proiect.

  Păi, staţi un pic, fratilor, chiar credeţi că-s aici pe post de slugă? Pe post de păpuşă? Acum să fiu corect şi domn că nu am cum să stric atmosfera în partid? Da’staţi un pic. Nu sunt subalternul domnului primar. Nici a domnului Roica, nici a domnului celălalt. Deocamdată, politic eu conduc partidul ăsta. Când vor conduce ei, ceea ce nu va fi niciodată, că era vai şi-amar de partidul ăsta. Era praf şi pulbere. La fel cum e organizaţia municipală, la fel cum e primăria, la fel cum îs toate. Aşa era”

 27. http://storage1.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/13520057/2/stenograme-psd.mp4 Răspunde

  http://storage1.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/13520057/2/stenograme-psd.mp4

 28. jucu Răspunde

  Blonda de la consiliul judetean ce treaba are cu sportul satmarean?

 29. Intelectual Răspunde

  Deci nu pot sa cred d-le Stegerean ! Oare de unde a-ti scos toate minciunile astea ?? Si cata ura semanati in dorinta de a pastra puterea ! Incredibil ! Credeti-ma ca electoratul o sa va taxeze si atunci sigur veti acea ocazia sa dati vina pe PSD !!! D-l Primar, tot respectul pt dv si pt ceea ce faci in municipiu! Numai cine nu vrea sa vada nu vede (unii mor de ciuda)! Pentru toate lucrurile vizibile pe care le-ati facut in orasul nostru eu va asigur de votul meu si al familiei mele ! PONTA Presedinte !!!

 30. Valar morghulis Răspunde

  winter is coming…

 31. codruta Răspunde

  Normal ca o sa platim aceste trotuare si lucrari in oras, dar acest lucru este normal, acestea se fac din bani de la bugetul primariei sau a consiliului. Dar ar trebui apreciat ca se fac. Era mai bine sa ne platim taxele si sa nu vedem un trotuar???? Ca taxele oricum le platim… Se fac lucrari in oras si nu pot sa cred ca multi criticati acest lucru, este un lucru ce trebuie apreciat . deschideti ochii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.