Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Salonului Internațional de Artă Fotografică la Carei (Galerie FOTO)

DSC_4147mDuminică, 9 noiembrie 2014 s-a deschis prima ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică „Vasile Vénig László” la Carei.

Vernisajul s-a desfășurat de la ora 12:30 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei în prezența unui public numeros format atât din artiști cât și din pasionați de fotografie.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul Hagó Nándor, președinte al Clubului Foto „Vasile Vénig László” Carei, dr. Teodor Radu Pantea, unul dintre membrii juriului și artist fotograf EFIAP, Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Direcției de Cultură a municipiului Carei, precum și reprezenanți ai familiei regretatului artist Vasile Vénig László, nepoții  Magdó János și Imecs Magdó Eszter.

Momentele artistice au fost realizate de Vitéz Julia și Putovics Ábel, care au interpretat mai multe melodii de muzică ușoară.

Premiile și diplomele au fost înmânate de către Hagó Nándor, președinte al Clubului Foto „Vasile Vénig László” Carei, Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al aceluiași club, iar premiul cel mare a fost oferit de Magdó János și Imecs Magdó Eszter.

Expoziția cuprinde o serie de fotografii atât color cât și monocrom, unele dintre ele premiate la diverse competiții și poate fi vizitată timp de trei săptămâni.

Evenimentul a fost organizat de Foto Club „Vasile Vénig László” Carei cu sprijinul Primăriei Municipiului Carei, Direcției de Cultură Carei, Fundației Centrul de Promovare a Turimului Cultural „Gróf Károlyi” și Asociației Artiștilor Fotografi din România.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.